Beta HCG degerlerim endise vericiymis! Rica ediyorum bilgisi olanlarr..

meridercan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
4
0
1
43
Merhaba arkadaslar, beta hcg artisim gec dollenmemi yoksa Allah korusun dis gebelikmi.. acikcasi usgde kese gorupte dis gebelik ihtimalinde var demesi pek guven vermedi ama yinede uykularimi kacirmaya huzursuz etmeye yetti.. beta hcg degerleri bu sekilde yukselip sonrasinda bebegini kucaklayan varmi..

Sat 14 Kasim

12 aralik: 24
17 aralik: 128
19 aralik: 526
25 aralik: 1848
29 aralik: 3138
31 aralik: 5691

Hayır endişe etme.Keseyi gördü mü?Degerlerin normal.2 kat artış çok önemli degil.İşte bu yüzden hiç böyle hcg tahlilini önermiyorum.Devlette hcg ile kesenin uyumuna bakıyordu doktor benim.E iyi güzel de 10000 olanında 5 mm kesesi 4000 olanın da 5 mm.İkiside saglıklı şekilde dogum yapıyor.Benim 2 kat artış olmadı.Şükür vaktinde gördük ama.

Yeni hamilelerin heveslerini kursaklarinda birakan onlari bos yere telaslandiran doktorlara sinir oluyorum .

Evet vaginal usgde kese gorulmustu ve buna ragmen olumsuz konusmustu dr. fakat inanmak istemedim..
ve endisemden dunde acile gittim beta hcg olcturmek icin nobetteki Dr. de hemen karindan bakti ve kesemi gordugunu soyledi, dun ilk kezde karindan gorulmus oldu.
Ama bu beta hcg deger artisi normal degilmis diye icime kurt dusurdu ve birde dis gebelik korkusunuda sardi ustume.

Evet vaginal usgde kese gorulmustu ve buna ragmen olumsuz konusmustu dr. fakat inanmak istemedim..
ve endisemden dunde acile gittim beta hcg olcturmek icin nobetteki Dr. de hemen karindan bakti ve kesemi gordugunu soyledi, dun ilk kezde karindan gorulmus oldu.
Ama bu beta hcg deger artisi normal degilmis diye icime kurt dusurdu ve birde dis gebelik korkusunuda sardi ustume.
Belki ikizdir ozaman degerler yuksek olabiliyormus.endiaelenme.bu doktorlar az olsa bi kulp takarlar cok olsa bi kulp takarlar.ins duyarsin bebeginin kalp atislarini.dua et bol bol.

Bugun de keseyi goremedim diyor.. gecen muaynenizde gormustunuz dedim. yanilmisim oyle sanmisim diyor.. beceriksiz Dr. lerin elinde kaldim. Ya vardir yada yoktur kese.. kendi doctor um yarn geliyor. Bu belirsizlikten kurtsrsin beni..

Bugun de keseyi goremedim diyor.. gecen muaynenizde gormustunuz dedim. yanilmisim oyle sanmisim diyor.. beceriksiz Dr. lerin elinde kaldim. Ya vardir yada yoktur kese.. kendi doctor um yarn geliyor. Bu belirsizlikten kurtsrsin beni..
Ne demek yanilmisim oyle sanmisim.allahim allahim bunlarda doktor .sabret canim ins bu sikintinin sonucunu alirsin.

Doktorların bazıları ne yazık ki vicdan sahibi değil. Kendi doktoruna görün. Zaten aynı anda 2-3 doktora görünmek bu tip sorunlara sebep oluyor. Çünkü her doktorun ekipmanı aynı olmuyor. Biri giremezken diğeri görebiliyor. Benim de sat 13 ekimdi. 22 kasımda vajinal ultrasonla keseyi gördük. Karından benim 9. Haftaya kadar görünmedi. O yüzden hiç üzülme hayırlısı olsun inşallah hakkında.

Lütfen başka bir doktora gidin. Ben sadece bir kere beta hcg yaptırdım ve doktorum ultrasonda baktı. Her şey Harika, kesen oluşmaya başlamış hayırlı olsun dedi. Bir daha beta hcg istemedi. Ki değerim de 258 falandı.
Bir doktor moral verici konuşması lazım. En başta size 10 kere kan testi yaptırmış, iyi konuşmamış. Lütfen iyi bir doktora görünün.

Olumlu yorumlariniz yuregime su serpti cok tesekkur ederim..
dilerimm herseyin hayirlisini.., dilerim hersey yolunda gider..

Aynen bu kadar beta hcg takibi de nedir ya sacma usg ile takip edersin ben de bir kere baktirdjm sonra hep usg stresten baska bi sey degil

Back
X