- 31 Aralık 2017
- 4
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi meridercan
-
Belki ikizdir ozaman degerler yuksek olabiliyormus.endiaelenme.bu doktorlar az olsa bi kulp takarlar cok olsa bi kulp takarlar.ins duyarsin bebeginin kalp atislarini.dua et bol bol.Evet vaginal usgde kese gorulmustu ve buna ragmen olumsuz konusmustu dr. fakat inanmak istemedim..
ve endisemden dunde acile gittim beta hcg olcturmek icin nobetteki Dr. de hemen karindan bakti ve kesemi gordugunu soyledi, dun ilk kezde karindan gorulmus oldu.
Ama bu beta hcg deger artisi normal degilmis diye icime kurt dusurdu ve birde dis gebelik korkusunuda sardi ustume.
Ne demek yanilmisim oyle sanmisim.allahim allahim bunlarda doktor .sabret canim ins bu sikintinin sonucunu alirsin.Bugun de keseyi goremedim diyor.. gecen muaynenizde gormustunuz dedim. yanilmisim oyle sanmisim diyor.. beceriksiz Dr. lerin elinde kaldim. Ya vardir yada yoktur kese.. kendi doctor um yarn geliyor. Bu belirsizlikten kurtsrsin beni..
Doktorların bazıları ne yazık ki vicdan sahibi değil. Kendi doktoruna görün. Zaten aynı anda 2-3 doktora görünmek bu tip sorunlara sebep oluyor. Çünkü her doktorun ekipmanı aynı olmuyor. Biri giremezken diğeri görebiliyor. Benim de sat 13 ekimdi. 22 kasımda vajinal ultrasonla keseyi gördük. Karından benim 9. Haftaya kadar görünmedi. O yüzden hiç üzülme hayırlısı olsun inşallah hakkında.Bugun de keseyi goremedim diyor.. gecen muaynenizde gormustunuz dedim. yanilmisim oyle sanmisim diyor.. beceriksiz Dr. lerin elinde kaldim. Ya vardir yada yoktur kese.. kendi doctor um yarn geliyor. Bu belirsizlikten kurtsrsin beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?