Beta hcg değerlerim hızlı mı yükselmiş?

caymayankus

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2022
119
85
18
41
Merhaba, 3 ay önce düşük yapmıştım. 28.06.2023 tarihinde kasık ağrısı ve baş dönmesi sebebiyle hastaneye gittim beta hcg değerim 385 çıktı.
2 temmuz bugünde 2435 çıktı.
Fazla mı hızlı yükselmiş.
Düşükten dokayı çok korkuuorum. Bir de idrar yolları enfeksiyonum varmış. İlaç kullanmasam çok mu kötü olur. Su içerek bu işi halledemez miyim?

Merhaba, 3 ay önce düşük yapmıştım. 28.06.2023 tarihinde kasık ağrısı ve baş dönmesi sebebiyle hastaneye gittim beta hcg değerim 385 çıktı.
Düşükten dokayı çok korkuuorum. Bir de idrar yolları enfeksiyonum varmış. İlaç kullanmasam çok mu kötü olur. Su içerek bu işi halledemez miyim?
İkiz olma durumu olabilir. İkizlerde çok yüksek oluyor diye biliyorum yada dis gebelik olabilir doktora danismadan hicbisey kullanma

Çoğul gebelik olabilir. 🤗 Ama kimisinde böyle yükselme de oluyor bir anda. Sağlıkla gelir inşallah ❤️

Bu beta ile kese görünür, muayene olun bence. Tebrik ederimm
Keseyi gördüler 5 mm 5+1 ile uyumlu dediler . 10 gün sonra tekrar çağırdılar.. günler geçmek bilmiyor. İnsan bir kere düşük yapınca, ikinci de iyi haberler beklememeye alıştırıyor kendini

Keseyi gördüler 5 mm 5+1 ile uyumlu dediler . 10 gün sonra tekrar çağırdılar.. günler geçmek bilmiyor. İnsan bir kere düşük yapınca, ikinci de iyi haberler beklememeye alıştırıyor kendini
Asla öyle yapmayın ben o hatayı yaptım o kadar pişmanım ki. 12 haftama kadar kendime eziyet ettim resmen bişey oldu olacak diye. Bağ kurmamaya çalıştım hep ama keşke diyorum şimdi. Dua edip moralinizi yüksek tutun, inşallah sağlıkla gelsin

Merhaba benimkide sizinkine yakın 21 Mayıs .son adet tarihim .14 haziran yumurtlamq ve bugün hamile olduğumu öğrendim kan tahlilinde yumurtlamanın üzeriden 20 gün geçti . Sonucum 1065 .ilk ogrenmeme rağmen yüksek değil mi birde bende düşük yaptım o zamandır gebelik olmuyordu bu ay nasip oldu .ve küçük olduğu için bugün ultrason da birşey goremedi

Merhaba benimkide sizinkine yakın 21 Mayıs .son adet tarihim .14 haziran yumurtlamq ve bugün hamile olduğumu öğrendim kan tahlilinde yumurtlamanın üzeriden 20 gün geçti . Sonucum 1065 .ilk ogrenmeme rağmen yüksek değil mi birde bende düşük yaptım o zamandır gebelik olmuyordu bu ay nasip oldu .ve küçük olduğu için bugün ultrason da birşey goremedi
Geç döllenmedir belki.. sonuç olarak herkesin bücudu değişik çalışıyor kimi 5. Haftada kakp atılı duyarken kimisi 8. Haftada ancak duyuyor

Back
X