Beta hcg değerlerim

htccc4410

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
103
125
18
30
Merhabalar arkadaşlar
benim adetime 6 gün var dün yaptığım idrar testinde çift çizgiyi gördüm daha sonra kan testi verdim beta hcg değerim 30.95 çıktı bugün tekrar verdim ve 58.05 çıktı sizce nasıl yani ben 3 aylık evliyim çok da heyecanlıyım pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Hamile görünüyosun canım, sağlıklı bir gebelikte beta değerinde iki günde en az iki kat artış beklenir, senin de öyle görünüyor, hayırlı olsun Allah tamamına erdirir inşallah

Hamile görünüyosun canım, sağlıklı bir gebelikte beta değerinde iki günde en az iki kat artış beklenir, senin de öyle görünüyor, hayırlı olsun Allah tamamına erdirir inşallah
Teşekkür ederim çok heyecanlıyım sizin nasıl geçti ilk bir iki aylık süreç neler hissettiniz

Merhabalar arkadaşlar
benim adetime 6 gün var dün yaptığım idrar testinde çift çizgiyi gördüm daha sonra kan testi verdim beta hcg değerim 30.95 çıktı bugün tekrar verdim ve 58.05 çıktı sizce nasıl yani ben 3 aylık evliyim çok da heyecanlıyım pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇🤲🏻

Teşekkür ederim çok heyecanlıyım sizin nasıl geçti ilk bir iki aylık süreç neler hissettiniz
Bizim tüp oldu ondan endişeyle geçti bişey olurmu aman diye diye, hala hareketlerini hissetmediğim anlarda bile panikliyorum doğurana kadar huzur yok bana😄 ilk üç ay çok bulantı ve kusmaların oldu beslenemedim sonradan geçti şükür, sağ salim kucaklayalım hepimiz, dünyanın en güzel şeyleri onlar♥️

Hayırlı olsun bacım, 2 günde bir kan testi yaptır 2 günde bir 2 katına çıkması lazım, değerin 2000i geçtikten sonra doktora gidip keseyi görürsün inşallah 🌸

Kızlar merhaba ben cuma günü kan verdim sonuç 62 çıktı bugün tekrar verdim 164 çıktı sizce artış normal mi

Kızlar merhaba ben cuma günü kan verdim sonuç 62 çıktı bugün tekrar verdim 164 çıktı sizce artış normal mi
Pazar 124 salı 248 olmalıydı en az artış normal gözükmüyor cuma tekrar verin

Yaa öyle mi söylğyorsunuz
Maalesef 😔😔çok çok üzülüyorum bunları gördüğümde bende kimyasal gebelik yaşadım. Ne kadar yaygın oldu artık bu durum yediğimizden içtiğimizden herhalde. İyi bir şey söylemek isterdim ama nafile sizde benim gibi umut bağlayıp üzülmeyin

Maalesef 😔😔çok çok üzülüyorum bunları gördüğümde bende kimyasal gebelik yaşadım. Ne kadar yaygın oldu artık bu durum yediğimizden içtiğimizden herhalde. İyi bir şey söylemek isterdim ama nafile sizde benim gibi umut bağlayıp üzülmeyin
Ya ben çok ümitlenmiştim hamileyim diye ama inşallah normaldir yarın bir kadın doğuma gidip muayene olacağım birde onun ağzından duyayım bınları hep acilde yaptırdım ben

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık 🤲🤲

Merhaba arkadaşlar bugün asilamanin 10.gunu çatlatma ignesinin ise 11.gunu test yaptırdım 190 çıktı bu normal mi yoksa hala iğnenin etkisi mi yada hamilemiyim lütfen cevap kafam çok karışık 🤲🤲
Bence hamilesiniz üzerinden zaman geçmiş ve değer de yüksek çıkmış inşallah gönlünüze göre olur 🌸

Bence hamilesiniz üzerinden zaman geçmiş ve değer de yüksek çıkmış inşallah gönlünüze göre olur 🌸
İnşallah dua edin ne olur sizde hamilesin iz galiba sağlıkla kucağınıza alın🤲💜salı günü gidicem tekrar bakalım hayırlısı olur inşallah 🤲🤲

Merhabalar arkadaşlar
Doktorla görüştünüz mu sonuclar nasıl benimde beta hcgler bu şekilde

Evet doktorla görüştüm değerlerim güzel yükseldi kesemizi de gördük kalp atışı için de haftaya gidicez bakalım Allah hayırlı etsin bebeğinizi
Merhaba bende bugün kese için gidicem çok sevindim adınıza darısı başıma insallah 🤗betaniz kaçtı acaba keseyi gördüğünüzde

Merhaba bende bugün kese için gidicem çok sevindim adınıza darısı başıma insallah 🤗betaniz kaçtı acaba keseyi gördüğünüzde
Hayırlı olsun değerlerime hiç baktırmadım bugün de miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür inşallah görürsünüz kesenizi çok mutlu oluyor insan 🌸

Back
X