Beta hcg değerlerim

yazdin cnm 2. kimyasal oldu sanirim bende demistim ki dr lar kimyasaldan sonraki ayda gebe kalma sansi yuksek olur diyor kuzenime oyle demislersi
He evet cnm sekiz gunnvar adetime test yaptım çift çıktı yine inşallah bu defa tutar kan pıhtılaşması için coraspin kullanıyorum birde bakalm adet zamanım geçsin bı on gün falan öyle gidicem doktora buda kimyasal olursa
yazdin cnm 2. kimyasal oldu sanirim bende demistim ki dr lar kimyasaldan sonraki ayda gebe kalma sansi yuksek olur diyor kuzenime oyle demislersi

He evet cnm sekiz gunnvar adetime test yaptım çift çıktı yine inşallah bu defa tutar kan pıhtılaşması için coraspin kullanıyorum birde bakalm adet zamanım geçsin bı on gün falan öyle gidicem doktora buda kimyasal olursa
silik cift mi net mi nasil damlatinca hemen mi cikti

silik cift mi net mi nasil damlatinca hemen mi cikti
Erken gebelik testi ile yaptım silik çizgi var 15 20 saniye idrarda beklettikten snra bekledim ilk önce çıkmadı snra silik çizgi belirdi 3 dk sürmedi canm ama bilmiyorum adetim bı gelsin bakalm olucakmiyim

Erken gebelik testi ile yaptım silik çizgi var 15 20 saniye idrarda beklettikten snra bekledim ilk önce çıkmadı snra silik çizgi belirdi 3 dk sürmedi canm ama bilmiyorum adetim bı gelsin bakalm olucakmiyim
aynen bi bekle bklm

Ben de test yaptım regl zamanım 2 gün sonra pozitif çıktı.betahcg versin 257 çıktı normal midir ilk gebeligim korktum

Gayet güzel geldi bana cnku benim diğerlerinde 20 veya 50 ydi
Hayirlisi olsun dikkat et kendine benim daha çok var zaten Ocak ayında falan gitmeyi düşünüyorum doktora hemen gidince sonunda üzülüyorum bununda kimyasal olmasından korkuyorum

Beklemedeyim zaman geçmek bilmiyor ama bu defa eşime de söyleyip umitlendirmicem kalp atışını duyana kadar kimseye soylemicem inşallah tutunur bana bebeğim..
Çocuklarım bile kardeşimiz olmucakmi diyolar çok istiyorlar dua edin sağlıkla gelsin dedim onlara

Benim kasıklarım kıpırdanıyor sanki hareketli bi bişeyler batıyor gibi normal midir bu enfeksiyon falan mı var 2 gündür sarı akıntm vardı az az
Gebelikten dolayı canm benimde sarı akıntım oluyor düşünsene adete 9 gün vardı ve test pozitif çıktı 🙏🙂 yorma kendini ayaklarını hep sıcak tut beta gayet güzel iki gün sonra tekrar yaptır doktorun takip eder inşallah hayırlısıyla

Gebelikten dolayı canm benimde sarı akıntım oluyor düşünsene adete 9 gün vardı ve test pozitif çıktı 🙏🙂 yorma kendini ayaklarını hep sıcak tut beta gayet güzel iki gün sonra tekrar yaptır doktorun takip eder inşallah hayırlısıyla
Evet canım kasıklarım hareketli bi dış gebelikte hareket mi oluyordu ay ben evhamlıyım beni biraz teselli et 😀

Evet canım kasıklarım hareketli bi dış gebelikte hareket mi oluyordu ay ben evhamlıyım beni biraz teselli et 😀
Bence hiç hiç test yapmamis gibi davran çünkü daha adet 8 gün var bide ondan sonrası seni çok yorar hiç acele etme inşallah olur bebeğin daha çok eyvan yapacak günleri var şimdiden sıkıntı yapma

Zamanı bekle ben alıştım artık valla tam hamileyim derken kaybediyorum .. inşallah bu defa yanilmayiz .. senin ilk gebeliğin bu kadar evham yapma yeni oluşuyor daha beebgide yorma 🙂

Bence hiç hiç test yapmamis gibi davran çünkü daha adet 8 gün var bide ondan sonrası seni çok yorar hiç acele etme inşallah olur bebeğin daha çok eyvan yapacak günleri var şimdiden sıkıntı yapma
Adetme 2 gün var ya 8 nde olurdum normalde.iyidir inşallah hepimizinki

Back
X