Beta Hcg Degerlerim

Meldaturut001

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
31
8
1
30
Merhabalar Adetim 7 gün geçti dün kan verdim 90.60 çıktı yarın sabah 48 saat doluyor 90.60 kaç olması gerekli? Hamilelik sağlıklı ilerliyor duyabilelim ayrıca 90.60 değerimi önemli yoksa 48 saatte bunu 2 katına tamamlamasımı

en az 180 olursa sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır genel olarak. İstisnai durumlar da vardır tabi ki..

Aynen en az 180 civarı olmasi gerekiyor ama 170 cikarsada buyuk bir sorun degil yani. Cok yuksek cikarsada cogul gebelik dusunulebilir. Ama benden size tavsiye 2 gunde bir kan vermeyin bu insani strese sokuyor. 1 hafta bekleyin ve oyle verin .biliyorum cok zor 3 gebelik yasadim 3 ude düstu. Artik akisina birakmann daha iyi oldugunu dusunuyorum. Folik asitinizi aksatmayin ve kafaniza takmayn o zaman hersey daha normal ilerliyor. Ama boyle su rakam cikti bisey olurmu ? Duscekmi? Kimyasalmi diye diye yapilan stres bir hormon salgiliyo buda istenmeyen bisey.

Kesinlikle çok haklısınız . Stres herşeyin başı

Bugün tekrarladım 90 dı 207 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…