Beta hcg degerlerim

Sağlıklı diyebilmek için gün aşırı kan vermeniz, her kan değerinizi minimum x2 katı kadar artması gerekli. Kan vermeye devam etmelisiniz, böyle anlasilmaz

Artmanızı takip ederek bunu anlayabilirsiniz.Benim değerim 35 ile başladı 114 le devam ederek ilerledi.Gebeliğim sağlıklı şekilde ilerledi ve bebegimi çok şükür aldım kucağıma.

Mrblar 2 haftalık hamileyim beta hcg degerlerim 260 çıktı saglıklı gebelik olur mu sizce
Öncelikle 2 haftalık gebelik diye birsey olmadığını diyebilirim. Değeriniz gebelik olduğunu gösteriyor sağlıklı evet diyebilmeniz için en az iki değer lazım yüzde 60 artış olan

Artmanızı takip ederek bunu anlayabilirsiniz.Benim değerim 35 ile başladı 114 le devam ederek ilerledi.Gebeliğim sağlıklı şekilde ilerledi ve bebegimi çok şükür aldım kucağıma.
Kaçıncı gün kan vermiştiniz hatırlıyor musunuz suan benim reglim gecikeli 9 gün oldu degerim 23.6 çıktı cok mu düşük diye korkuyorum

Kaçıncı gün kan vermiştiniz hatırlıyor musunuz suan benim reglim gecikeli 9 gün oldu degerim 23.6 çıktı cok mu düşük diye korkuyorum
Benim regl gecikeli en az 20-25 gun olmuştur diye hatırlıyorum.Çünkü berdeyse ikinci regli tarihim gelecekti.
Bir hafta gecikince test yaptiğimda negatifti sonuç.

Merhaba kızlar adetim 1 gün gecikince test yaptım ikinci çizgi gözle görülür silik çıktı 3. Günüm daha adetim gelmedi kan vermeye giidm dedim adet kanaması gibi yoğun kanamam geldi beta hcg 5.21 çıktı sizce demek oluyor

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz. Pıhtılı kanamanız olduysa eğer . Değerinizinde düşmeye başladığını gösterebilir 5 değeri doktora gitmenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…