Beta hcg değerlerim

Liana3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
463
509
53
28
Arkadaşlar merhaba ben adetimden 4 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün adetime 3 gün kala kan verdim 32.99 çıktı. Dün adet olmam gereken günde de kan verdim değerim 103 olmuş yani
4 Mart 32.99 adetimden 3 önce
7 Mart 103 adet günüm

Yarın yani 9 Mart' a da kadın doğumdan randevu aldım. Kese gözükmez biliyorum ama en azından gitmek istiyorum. Değerlerim sizce nasıl? Birde doktor gittiğimde ne yapar kan takibi falan mı?

Beta artışı güzel hayırlı olsun ❣ doktora erken gidiyorsunuz tekrar beta baktirip gönderecek muhtemelen

Gitmek yerine sağlık ocağında kendim 2 günde 1 artışı gözlemlemeli miyim acaba hani ne biliyim kadın doğum doktoru ya bi şeyler söyler belki diye :) Teşekkür ederim bu arada inşallah hayırlı olur ❤

Gitmek yerine sağlık ocağında kendim 2 günde 1 artışı gözlemlemeli miyim acaba hani ne biliyim kadın doğum doktoru ya bi şeyler söyler belki diye :) Teşekkür ederim bu arada inşallah hayırlı olur ❤
Beta değeri 3.000 olacak şekilde kendiniz hesaplayın o şekilde giderseniz kese vs görünür ultrasonda ben öyle yapmıştım ... hatta 2 gün sonra yine 2 kat artmissa bdaha kan vermeyede gerek yok .cok sabırsız oluyoruz ilk zamanlar nasil ne olacak vs diye ama bekliyoruz mecbur:)))

Beta değeri 3.000 olacak şekilde kendiniz hesaplayın o şekilde giderseniz kese vs görünür ultrasonda ben öyle yapmıştım ... hatta 2 gün sonra yine 2 kat artmissa bdaha kan vermeyede gerek yok .cok sabırsız oluyoruz ilk zamanlar nasil ne olacak vs diye ama bekliyoruz mecbur:)))
Merhaba, en erken 3000de mi kese görünüyor aceba?

Yarın bi görüneyim kadın doğuma muhtemelen dediğiniz gibi beta yapıp yollayacak ondan sonra da hesaplama yapıp 3000 e geldiğinde tekrar randevu alayım kese için. Teşekkür ediyorum evet bi çok şey okudum burda kimyasal gebelik vs olur mu diye içimde şüphe oluyor. Oladabilir tabiiki ama hemen her şey olsun belli olsun istiyorum tez canlılık 😂

Back
X