Beta Hcg Değerlerim

selambensim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
52
10
3
29
Kızlar selam. Değerlerim nasıl çıkmış sizce? Tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum🙏🏻

Son regl tarihim: 30 Kasım
Beklenen regl tarihim:25-26 Aralık

Değerlerim:
22Aralık: 64
26 Aralık: 450
29 Aralık: 1488

Değerleriniz kani verdiğiniz tarih aralıklarında gayet guzel yükselmiş. Sağlıkla kucağınıza alın

Kızlar selam. Değerlerim nasıl çıkmış sizce? Tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum🙏🏻

Değerlerim:
Sizinki gayet iyi yükselmia sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza 😊🙏Benimkide adetten geçtikten bir gün sonra 225 çıktı inslalah yükselir bir kaç gün tekrar çağırdı

Değerlerim:
Bende sizinle aynı tarihleri paylaşıyorum benim de 27 aralıkta adet olmam gerekiyırdu olmadım daha doktora da gitmedim bel ağrım birde kasık ağrım dışında bir şey yok daha önceden düşüğüm olduğu için korkuyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sşzin belirtileriniz neler acaba

Bende sizinle aynı tarihleri paylaşıyorum benim de 27 aralıkta adet olmam gerekiyırdu olmadım daha doktora da gitmedim bel ağrım birde kasık ağrım dışında bir şey yok daha önceden düşüğüm olduğu için korkuyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sşzin belirtileriniz neler acaba
Adet olacakmışım gibi ağrım oluyor arada. Birde midem bulanıyor. Bende bugün doktora gideceğim keseye bakılacak. Umarım herşey yolundadır🙏🏻

Adet olacakmışım gibi ağrım oluyor arada. Birde midem bulanıyor. Bende bugün doktora gideceğim keseye bakılacak. Umarım herşey yolundadır🙏🏻
Rabbim size bağışlasın bende haftaya gdicem haber edin inşallah güzel haberlerle buraya dönersininiz🤗

Back
X