Beta Hcg Değerlerim

Can'ım artış evet tam ikiye katlamamış ama bu Dr kontrolünde tutuluyor çoğu Dr bazen böyle olabilir diyor. Ama hep artmış önemli olan bu

Benim bi arkadaş benle aynı hamile şuan . Benim ki hemen katladı onun değeri hep senin ki gibi arttı. Dr takipte kalıcak keseyi ve bebeği görene kadar dedi. Kese ve Bebek görününce takibi bıraktı onun. O da her iki güne bi kan veriyordu. Zaten kendisi Doğum hastanesinde çalışıyor.

Değer aynı kalırsa Veya düşerse bu sorun demiş ona. Düşük belirtisi demiş. Hiç azalmadı Onun artarak gitti. Kimyasal olsa Biraz yükselip düşerdi dış gebelikte artış aşırı oluyor zaten hemen binlerce çıkıyor . İnilh sağlıklıca bebeğini görürsün

Zahmet olmazsa arkadaşına sorabilir misin mardinde çalışıyorum ve çok fazla olanak yok zaten merkeze gitmemiz iki saatimizi alıyor yoruldum gerçekten :/

İnşallah canım da işte doktor olumlu konuşmuyor zaten nusaybinde doktor falan da yok öyle çaresiz bekliyoruz

Zahmet olmazsa arkadaşına sorabilir misin mardinde çalışıyorum ve çok fazla olanak yok zaten merkeze gitmemiz iki saatimizi alıyor yoruldum gerçekten :/
Can'ım o şuan hamile aynı böyle gidiyordu artış Emin'im çok konuştuk çünkü onla bu mevzuyu . Keseyi gördü rahatladı senin sat a göre kaç haftalık bebiş

Kızlar diğerlerine fikir olması açısından yarın kürtaj yapacak doktor alttan muayene de bile gözükmedi sağlıksız dedi yarın iki iğneden sonra temizleme işi yapacakmış

Kızlar diğerlerine fikir olması açısından yarın kürtaj yapacak doktor alttan muayene de bile gözükmedi sağlıksız dedi yarın iki iğneden sonra temizleme işi yapacakmış
Geçmiş olsun Can'ım üzülme rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin inşlh. Senin canına sağlık.

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…