- 5 Eylül 2016
- 117
- 92
- 48
- Konu Sahibi Amphitritess
-
Can'ım artış evet tam ikiye katlamamış ama bu Dr kontrolünde tutuluyor çoğu Dr bazen böyle olabilir diyor. Ama hep artmış önemli olan bu
Zahmet olmazsa arkadaşına sorabilir misin mardinde çalışıyorum ve çok fazla olanak yok zaten merkeze gitmemiz iki saatimizi alıyor yoruldum gerçekten :/Benim bi arkadaş benle aynı hamile şuan . Benim ki hemen katladı onun değeri hep senin ki gibi arttı. Dr takipte kalıcak keseyi ve bebeği görene kadar dedi. Kese ve Bebek görününce takibi bıraktı onun. O da her iki güne bi kan veriyordu. Zaten kendisi Doğum hastanesinde çalışıyor.
Değer aynı kalırsa Veya düşerse bu sorun demiş ona. Düşük belirtisi demiş. Hiç azalmadı Onun artarak gitti. Kimyasal olsa Biraz yükselip düşerdi dış gebelikte artış aşırı oluyor zaten hemen binlerce çıkıyor . İnilh sağlıklıca bebeğini görürsün
Can'ım o şuan hamile aynı böyle gidiyordu artış Emin'im çok konuştuk çünkü onla bu mevzuyu . Keseyi gördü rahatladı senin sat a göre kaç haftalık bebişZahmet olmazsa arkadaşına sorabilir misin mardinde çalışıyorum ve çok fazla olanak yok zaten merkeze gitmemiz iki saatimizi alıyor yoruldum gerçekten :/
Moralini bozma inşlh sağlıklıdır. Dua etcen başka ne yapabilirsin kiİnşallah canım da işte doktor olumlu konuşmuyor zaten nusaybinde doktor falan da yok öyle çaresiz bekliyoruz
7 haftalık oluyor işte ama aynı benle birlikte hamile kalan abla var onun keseyi gördükCan'ım o şuan hamile aynı böyle gidiyordu artış Emin'im çok konuştuk çünkü onla bu mevzuyu . Keseyi gördü rahatladı senin sat a göre kaç haftalık bebiş
Belki geç döllenmedir en son ne zaman muane oldun kızım geç döllenme olduğu için bende kesemi geç gördüm7 haftalık oluyor işte ama aynı benle birlikte hamile kalan abla var onun keseyi gördük
Bu cumartesi gözüktüm işte o sıra 300 lü değer çıkmıştı yarın yine gidecemBelki geç döllenmedir en son ne zaman muane oldun kızım geç döllenme olduğu için bende kesemi geç gördüm
Hadi bakalım baya zaman geçmiş inşlh keseyi hörürsünBu cumartesi gözüktüm işte o sıra 300 lü değer çıkmıştı yarın yine gidecem
İnşallah bakalım canımHadi bakalım baya zaman geçmiş inşlh keseyi hörürsün
Geçmiş olsun Can'ım üzülme rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin inşlh. Senin canına sağlık.Kızlar diğerlerine fikir olması açısından yarın kürtaj yapacak doktor alttan muayene de bile gözükmedi sağlıksız dedi yarın iki iğneden sonra temizleme işi yapacakmış
Saol canım yok en azından tek doktora gitmemek gerektiğini anladım bu gittiğim niye bu kadar bekledin dediGeçmiş olsun Can'ım üzülme rabbim sağlıklı bi evlat nasip etsin inşlh. Senin canına sağlık.
Malesef hepsi hekim ama aynı tecrübe Yok. Önüne bak inşlh . Bi daha ki gebeliğin güzel olsunSaol canım yok en azından tek doktora gitmemek gerektiğini anladım bu gittiğim niye bu kadar bekledin dedi
İnşallah canımMalesef hepsi hekim ama aynı tecrübe Yok. Önüne bak inşlh . Bi daha ki gebeliğin güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?