beta HCG değerlerimizi paylaşalım

SESA51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
132
0
96
Niğde
arkadaşlar adetim 2 gün geçe değerim 165 ti 4. günde 302 oldu hemşireler biraz düşük gibi dedi doktorla görüşemedim kendi doktorumada ancak cuma gününe randevu alabildim sizce normalmi değerler kaç haftalıktır ki bebeğim?

slm bende yeni hamileyim fakat adet günüme bir gün varken beta seviyesi 358 idi dr um bana bu değer iki günde bir ikiye katlar dedi tekrar yaptırmadım benimde randevu salı günü fakat aşırı bel ve kasım ağrım var dr bunlar normal her an adet olacakmış gibi gelir kanam gelmediği sürece sıkıntı yok dedi sizin sorunuza cevap değil belki ama beta iki günde bir iki kat artıyor ise demek ki adet olmadan önceki günlerde hamile kaldığınızdan bu kadar düşük çıkmışda olabilir..

bekleyip göreceğiz ama inşalah biizm gibi bekleyen kim varsa üzülmez gerçekden beklemek netlik kazanmasındaki sonuc dan daha beter bir durum ben salı günü kızmet ise durumu öğreneceğim 36 yaşındayım ve ilk bebek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…