Beta HCG değerleriniz

GM1606

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
31
10
8
29
Hadi bayanlar paylaşalım merak ediyorum hamileliginizi ilk ögrendiginzde betanız kac cıkmıştı ve adetiniz kac gün gecikti veya hangi günde ögrendiniz? Benim adetim 1 hafta gectiginde 401 çıktı

Benim 13 gun adet gecikti muayeneye gittigimde kese gorundu canim kanda ogrenmek nasip olmadi ama onceki aylarda cok baktirdim kanda hep 1.02 falan cikardi sonrasi kirmizilar :KK48:

Kusura bakmayinda burda yeni olduğum için konularin nereye açılıp açılmadığı hakkında bir fikrim yok. Bunu yazmak icin bukadar ugrasmasaydiniz keske konuma cevap yazanlar yazdi sagolsunlar :)
Tamam da forum bütünlüğü denilen bir şey var.Ben uğraşmak için yazmadım bir daha yapmamanız adına uyarmak için yazdım ve konunuzu kibledim, taşındı.İyi forumlar.

baataa 4gun var b hcg 12.5 ciktiiiii :) sevineyim miii biraz :)

Canim 4 gün sonra veya 1 hafta sonra tekrarla kan testini umarim sağlikli bir gebelik gecirirsin :)
insallahh canim gecen ay dusuk oldu tutunamadiii.simdi hissettim sanki oncedenn :) insallahh guzel artarrrr♡ saglikla kavus sen de insallah bebisineeee

dayanamadimmm ve baktirdim 2gun var simdi 27 cikmisss :)
Cok sevindim canım 2 günde bir iki kat artış göstermesi lazim saglikli bi gebelikse eger seninkide oyle olmuş inşAllâh saģlikli güzel bir gebelik gecirirsin ;)

Cok sevindim canım 2 günde bir iki kat artış göstermesi lazim saglikli bi gebelikse eger seninkide oyle olmuş inşAllâh saģlikli güzel bir gebelik gecirirsin :KK66:
aminnnn insallahhhhh guzel dileklerin icin canim cok korkuyorjm aama :) Rabbim sana da bebegine de saglik versin hayirli dogumlarrr

Kork
aminnnn insallahhhhh guzel dileklerin icin canim cok korkuyorjm aama :) Rabbim sana da bebegine de saglik versin hayirli dogumlarrr
KorkmA canim bende korkuyodum dis gebeliktik kimyasal gebeliktir diye bebisim göründü daha sonrada kalbi atiyo mu acaba diye sordum kalbide atiyodu pıtırcığımın ilerleyen zamanlarda detaylari aktar yine buraya canim merak ederim :)

ne zaman ve kac hcg ile ogrendin :) ne zaman kese ve kalp duydun acaba :) insallahhhh canimmm ben de bi duysam rahatlarimm

Benim 21,54 çıkmıştı 4 gün kala. Sonraki günler katlanarak yükseldi değerler.

Benim 21,54 çıkmıştı 4 gün kala. Sonraki günler katlanarak yükseldi değerler.
bana umut oldun :) benimde 12.6 idi. 2 gun sonra 27 oldu.... insallahhh boyle artarr.Rabbimmmm saglikla dogum nasip etsinnn cok az kalmis♡

bana umut oldun :) benimde 12.6 idi. 2 gun sonra 27 oldu.... insallahhh boyle artarr.Rabbimmmm saglikla dogum nasip etsinnn cok az kalmis♡

Bende degerim çok düşük diye korkmuştum . Ikiye katlaninca değer endiselenecek bir şey yok demektir. Iki gün sonra doğumum var , darısı başına inşallah.. sevgiler.

Bende degerim çok düşük diye korkmuştum . Ikiye katlaninca değer endiselenecek bir şey yok demektir. Iki gün sonra doğumum var , darısı başına inşallah.. sevgiler.
Allahh razi olsunnn canimm dualarim seninle mis kokusunuuuuuu al insallah sagliklaaaaa♡

bugunnn 62.88 olmus degerimmmmmm:) a bat gunum;P

Back
X