Beta hcg degerlerinizin artisi nedir

Ozlem 16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
17
3
1
45
Kizlar ilk beta degerimi alti gun once verdim 1370 cikti dun verdigim kanda 3605 cikti 5000 olmasi gerekiyordu dr gittigimde alti gun once gebelik kesesini goremedi acaba dis gebelikmi diye endiseleniyorum hcg degerim normalin altinda cikti bole bisey yasiyan varmi arkadaslar

Kizlar ilk beta degerimi alti gun once verdim 1370 cikti dun verdigim kanda 3605 cikti 5000 olmasi gerekiyordu dr gittigimde alti gun once gebelik kesesini goremedi acaba dis gebelikmi diye endiseleniyorum hcg degerim normalin altinda cikti bole bisey yasiyan varmi arkadaslar
ben cuma verdim 284,2 idi...pazartesi verdim iki katı olmuştu 692,2 vs gibi birşeydi..iki katı artmalı diye biliyorum cnm..hayırlı haberler al inşallah

Bnd ole biliyorum endisem onun icin neden daha az cikti bu kafami cok kurcaliyor

Arkadaşlar merhaba benim hcg değerim 2 mayısda 9.8 idi sonra 5 mayısda 67 .1 8mayisda 540 çıktı ve 10 mayısda 842 çıktı doktorum en son çıkan sonuca iki kat yukselmedigini söyledi canım çok sıkkın yüzde 65 yükselme var sizinde başınıza gelen böyle bi durum var mi

Su an bnm durumumda ole cnm bnde cok tedirginim bugum yine tahlil vericam ilkndegerim bnm 1370 di alti gun sonra yaptirdigim 3605 di aile hekimim 5000/bekliyordu onun altinda cikti ilk degeri aldigim gun dr cikmidtim kese gozukmedi gec dollenme olabilir dedi ama arastimalarim bole degerler oldugunda dıs gebelik olabilecegi yonunde bugun yada yarin tekrar cikip ultrason da baktiricam kese gozukucekmi seni cok ii anliyorum cok strecli bir durec insallah ikimizdede sikinti yoktur cnm zeynep derin

İnşallah Allah ikimize de yardımcısi olsun bol bol dua et benim yarin belli olacak tekrardan kan alınacak inşallah iyi haberlerle gelirim Allahım sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin

kızlar benim ilk değerim 196, 2 gün sonra 620, 4 gün sonra 3626 çıktı. son değeri salı günü ölçtürdüm. pazartesi de dr a gidicez. son regl tarihime göre şuan 5+2 haftalık. nasıl gidiyor bilmiyorum. endişeleniyorum pzt gelse de rahatlasam

Bnd 3605 iken degerim dr ciktim kese ve bebek gozuktu kalp atislari icin haftaya gidicem bence degerlerin ii canim artista sikinti yapma bnd cok yaptim dun bebisimi gorunce rahatladim

Bnd 3605 iken degerim dr ciktim kese ve bebek gozuktu kalp atislari icin haftaya gidicem bence degerlerin ii canim artista sikinti yapma bnd cok yaptim dun bebisimi gorunce rahatladim
ay canım ne güzel çok sevindim. ben de bir görsem bebişimi rahatlarım. bu arada değerim salı günü 3626 idi. bu değerden 6 gün sonra gitimiş olucam dr a. kalp atışlarını da duyar mıyız sence :anneadayı:

Daha duyamasdin cnm bnm gityigimin aksami ben tahlil sonucumu aldim 6400 lerde cikti kalp atisi duyulmamisti haftaya gel dedi bnmde mesela sat tarihine gore 7 haftalik cikiyor ama 5 haftalikmisim gec dolleme olmus

Back
X