Beta hcg doktor kontrolu

Rainak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
203
105
33
33
Merhabalar. Beta değerim 6 mayis 1268 cikti. 10 mayis 5800 cikti. Doktora henüz gidemiyorum yurtdisinda olduğum icin. Anca 16 mayis gidebilecegim. Folik asit takviyesi almaya başladım ama o zamana kadar yapmam gereken başka birsey var mı ki. Doktor kontrolü icin gec kalmış olmamdan korkuyorum. Bundan once progesteron igne fln kullanıyordum çünkü. Gec kalmis olmam değil mi?

Merhaba hayırlı olsun 🙏 progestan iğnesini önceki hamileliğiniz de düşük yapmamak için mi kullanıyorsunuz?

Tesekkur ederim. Tup bebekte bundan önceki tutunmasina yardımcı olsun diye sanirim
Anladım, bence doktora görünün en kısa sürede. Ben de hamileliğimde sürekli progestan fitil kullandım ve iğne. Bebeği kaybetmemek için.

Evet kanamam oluyordu o nedenle önce düşük tehditi sonra erken doğum tehdidi oldu. Sürekli progestan fitil kullandım ve pruloton iğne.

Anladım, bence doktora görünün en kısa sürede. Ben de hamileliğimde sürekli progestan fitil kullandım ve iğne. Bebeği kaybetmemek için.
Kanamanız oldu mu kullanmadan once
Evet kanamam oluyordu o nedenle önce düşük tehditi sonra erken doğum tehdidi oldu. Sürekli progestan fitil kullandım ve pruloton iğne.
Anladım. Benim simdilik kanamam vs. yok cok sukur. Pazartesiye kadar idare ederim insallah

Back
X