beta hcg düensiz artış

merhaba arkadaşlar, hamileikte şu beta hcgnin artmasını beklemek ne kadar stresli bir şey. ben bir şey soracaktım.. ilk hamile olduğumu idrar testinde öğrendim bir gün sonra kan testi yaptırdım 242 çıktı sevindik hamile olduğuma ama çok uzun sürmedi dktorlar hep gelişmemesinden dış gebelikten bahsettiler 2 gün sonra tekrar yaptırdım 286 olmuştu çok üzüldük çok stres yaptığım için kan testi yaptırmaktan vazgeçtim 9 gün sonra kahvemsi çamur gibi çok az bir akıntı geldi. doktora gittik alttan usg den keseyi gördü ama şekilsiz biraz dedi dış gebelik gibi durmuyor ama dedi. kan testi yaptırdım 1086 çıktı düşük buldular şimdi yarın tekrar yaptırıcam ama çok umutsuzum gelişmiyor gibi hissediyorum ve nerde kürtaj olmam gerektiğini bile düşünüyorum o kadar umutszum. böyle şeyler yaşayanlar var mı ?? sizce durum nedir.. yarın sonucu sizinle de paylaşırım şimdeden sağolın..
Ne oldu durumunuz?

Merhaba kese vajinal ultrasonda değer kaç olunca gözükür. Benim ilk kan değerim 10 agustosta 75 , 12 agustosta 183 ve bugün 16 agustosta 1532 olunca koştum keseyi göreceğiz diye ama göremedik yarın tekrar gidicem sizce bu bir dış gebelik mi :KK43:

Merhaba kese vajinal ultrasonda değer kaç olunca gözükür. Benim ilk kan değerim 10 agustosta 75 , 12 agustosta 183 ve bugün 16 agustosta 1532 olunca koştum keseyi göreceğiz diye ama göremedik yarın tekrar gidicem sizce bu bir dış gebelik mi :KK43:
Canım iki günde bir iki katı artması gerekiyor yada en az yüzde altmış 10 Ağustos'tan itibaren hesapla düzene de girebilir inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Senin değerlerin çok iyi bence başka bi doktorada git regl olduğun günden itibaren say kaç haftalık kimisi 6 haftalıkken görüyor kimisi 7 kimisi 8 yakın zamanda görürsün ama stres yapma kendine :)

Senin değerlerin çok iyi bence başka bi doktorada git regl olduğun günden itibaren say kaç haftalık kimisi 6 haftalıkken görüyor kimisi 7 kimisi 8 yakın zamanda görürsün ama stres yapma kendine :)
Duramadım şimdi tekrar acike geldim bugün 2 de vermiştim kan 1532 cıkmıstı suan 2054 çok hızlı artıyor mol gebelikte düşündürüyor ben kürtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kaldım bilmiyorum o yüzden cpk korkuyorum ☹️

Arkadaşlar ben tup bebek yaptırdım transfer sonrası 5.hafta kese ve kalp atışı var bthcg 22 ağustosta 5215 23agustosta 5550 cıktı ama doktor DÜŞÜK diyor ne yapmaliyim

Arkadaşlar merhaba yorumları okuyorum iki gündür kafam karma karışık. 3 yıllık evliyim tüp bebeğe kadar olan tüm aşamalardan geçtim. İlaç tedavisi aşılama hiç biri olmadı.aslinda herşey normal ama doktorlar sebepsiz infertilite dedi. Yaza tüp yaptıralım diye karar verdik ama bu ay adetim gecikti ve göğüs ağrısı kaşık ağrısı bitmedi. Normalde adetten üç gün önce kahve akintim olur olmadi. Adet tarihinden Bir gün sonra hic kahve lekelenmem olmayınca beta HCG baktirdim 54.5 çıktı doktor iki gün sonra tekrar dedi. Bugün yaptırfim 76.6 çıktı. Doktor bişey söylemek zor dedi iki gün sonra yine ver dedi ama ben ne düşünmem lazım bilmiyorum kaşık ve göğüs ağrılarım devam ediyor midem yanıyor ve hala akintim beyaz. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yardım edin yorum yapın bana yoksa iki gün geçmez

Arkadaşlar merhaba yorumları okuyorum iki gündür kafam karma karışık. 3 yıllık evliyim tüp bebeğe kadar olan tüm aşamalardan geçtim. İlaç tedavisi aşılama hiç biri olmadı.aslinda herşey normal ama doktorlar sebepsiz infertilite dedi. Yaza tüp yaptıralım diye karar verdik ama bu ay adetim gecikti ve göğüs ağrısı kaşık ağrısı bitmedi. Normalde adetten üç gün önce kahve akintim olur olmadi. Adet tarihinden Bir gün sonra hic kahve lekelenmem olmayınca beta HCG baktirdim 54.5 çıktı doktor iki gün sonra tekrar dedi. Bugün yaptırfim 76.6 çıktı. Doktor bişey söylemek zor dedi iki gün sonra yine ver dedi ama ben ne düşünmem lazım bilmiyorum kaşık ve göğüs ağrılarım devam ediyor midem yanıyor ve hala akintim beyaz. Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yardım edin yorum yapın bana yoksa iki gün geçmez

İki günde bir en az %60 artması gerekiyormuş.. Biraz kritik duruyor açıkçası ama kalbinizi ferah tutun.. sağlıksız gebelik olsa bile doğal yolla gebe kalabileceğinizi görmüş olursunuz.. inşallah sağlıklı bir gebeliktir tabii.. 2 gün sonraki değer daha net fikir verecektir..

Merhaba canım durumun ne oldu

Canim benimde 2 gun oncekiyle ayni cikti betahcg doktor cok olumsuz konustu ama yine bi umut belki yukselir beklemek cok zor saglikli olsa 2 gunde artardi dedi
Canım bende yaklasık 3 4 ay omce yasadım beta düzensiz artıyrdu düşüktü baya sonra dış gebelik dedi kendiliğinden düşmedi iğne tedavisiyle düştü

Back
X