Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif sonucunuz benimde her testim <2.30 çıkıyodu. Bu demekki degeriniz 2.30dan kucuk demek yaniGeçen ay 0.2 idi dün yaptırdım çok mide bulantısı halsizlikten 2.30 çıktı bugğn dayanamıyorum tekrar yaptırmalımıyı. Reglime 12 gün var
Daha 12 gün var çok erken bir de zaten 2.30 çıkmış negatif adetinizin geçmesini bekleyip öyle yaptırınGeçen ay 0.2 idi dün yaptırdım çok mide bulantısı halsizlikten 2.30 çıktı bugğn dayanamıyorum tekrar yaptırmalımıyı. Reglime 12 gün var
Bide cok erken yaptirmissiniz yerlesme icin bile cok cok erken bekleyin adetiniziGeçen ay 0.2 idi dün yaptırdım çok mide bulantısı halsizlikten 2.30 çıktı bugğn dayanamıyorum tekrar yaptırmalımıyı. Reglime 12 gün var
Geçen ay 0.2 idi dün yaptırdım çok mide bulantısı halsizlikten 2.30 çıktı bugğn dayanamıyorum tekrar yaptırmalımıyı. Reglime 12 gün var
Geçen ay 0,2 idi bu ay 2.30 amaNegatif sonucunuz benimde her testim <2.30 çıkıyodu. Bu demekki degeriniz 2.30dan kucuk demek yani
Usutmus olabilirsiniz belirtiler icinde cok cok erken sizi cok iyi anliyorum ama kendinizi uzersiniz böyle biliyosunuz ki yumurtalarimiz stresden cok etkileniyorMide bulantım karnımda şişlik halaizlik cabası ilaçta almak istemiyorum hamile olabilirim diye
Hic bisey degismez bu test negatif tamamen labaratuar calismasiyla alakali bu deger 2.30 yazmiyor <2.30 yaziyor o bastaki < isaret kucuk demek 5in alti negatif sayilir canim doktorun yokmu senin bilgilendirenGeçen ay 0,2 idi bu ay 2.30 ama
Of gerçekten yıl 2023 hala beklemek zorunda kalıyoruz ama jendşmi hamile gibi hissediyorum ilginç şekildeUsutmus olabilirsiniz belirtiler icinde cok cok erken sizi cok iyi anliyorum ama kendinizi uzersiniz böyle biliyosunuz ki yumurtalarimiz stresden cok etkileniyor
Yok 3 aylık evliyim zaten rabbim biliyor çokta istiyoruzHic bisey degismez bu test negatif tamamen labaratuar calismasiyla alakali bu deger 2.30 yazmiyor <2.30 yaziyor o bastaki < isaret kucuk demek 5in alti negatif sayilir canim doktorun yokmu senin bilgilendiren
Psikolojiktir adetten 12 gun once belirtilerin olmasi afedersiniz cok sacma olur zaten ne zaman dollenme olsun ne zaman yerlessin ne zaman belirtiler baslasinOf gerçekten yıl 2023 hala beklemek zorunda kalıyoruz ama jendşmi hamile gibi hissediyorum ilginç şekilde
Daha cok yeni evlisin bunun stresine girme adetini bekle rahat ol testini oyle yaptir ama bu testin 0.20 ile 2.30 arasinda hic bir fark yok inankiYok 3 aylık evliyim zaten rabbim biliyor çokta istiyoruz
Tamam teşekkür ederimYaptirma daha cok erken. 1 hafta daha bekle.
Evet ben gordum. Kos kan verKızlar hamilemiyim sizce bugün adet günüm olmadım göşüslerimde koşar gibi yaparken bile ağrım var lütfen cevap verin