Beta HCG durmuş neden olur

Selma29

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
7
0
1
31
Beta HCG ayın 21 inde 10000 iken bu gün ayın 26 sında yine 10000 sizce hamilelik ilerlemiyor mu doktorum 5 kese göründü demişti yüzde 90 sağlıklı değil demişti zaten ama sizce kese gelişimi durdu mu

Beta belli bir sure sonra duruyor hatta geriliyor zaten, yani hamileliginizin sonuna kadar yukselip 10trilyon falan olmuyor. Doktorum 5 kese göründü %90 saglikli degil dedi ne demek? Bu cumleyi anlayamadim 😔
Benim de hamileligimin baslarında enfeksiyon bakmak icin kan tahlili istedilerinde 12bin falan cikmisti ki hatta doktoruma "ama bu çok az" dedigimde "artık betanin bir önemi yok" demişti. Yani 10binlerde betanin bir önemi yok.

Şöyle ayin 21 ve 22 sinde iki farklı doktora gittim ikiside 5 kese gördü muhtemelen sağlıklı gebelik değil kese dağılmış gibi görünüyor dediler ama BEKLEYELİM belkide içinde tutunan olcak dedi ayın 4 üne tekrar randevu aldım bakalım o.zmn ne olcak sonuç eğer sağlıksız derlerse kürtaj yapılması gerekiyormuş maalesef

Şöyle ayin 21 ve 22 sinde iki farklı doktora gittim ikiside 5 kese gördü muhtemelen sağlıklı gebelik değil kese dağılmış gibi görünüyor dediler ama BEKLEYELİM belkide içinde tutunan olcak dedi ayın 4 üne tekrar randevu aldım bakalım o.zmn ne olcak sonuç eğer sağlıksız derlerse kürtaj yapılması gerekiyormuş maalesef
Anladim, sizin kesede problem var 😔 inşallah 4ündeki randevuda güzel sonuçlar çıkar, lakin sizin olayiniz beta değil onunla kafanizi karıştırmayın.

Anladim, sizin kesede problem var 😔 inşallah 4ündeki randevuda güzel sonuçlar çıkar, lakin sizin olayiniz beta değil onunla kafanizi karıştırmayın.
İnşallah rabbim hayirlisini versin birde şey soracaktım bende dün idrar tahlili de vermiştim 10,15 eritrosit görülmus bu düşük olabilme ihtimali var mı 🥺

İnşallah rabbim hayirlisini versin birde şey soracaktım bende dün idrar tahlili de vermiştim 10,15 eritrosit görülmus bu düşük olabilme ihtimali var mı 🥺
Hayır hayır öyle korkmayin, enfeksiyon belirtisi olabilir, benim de sürekli lökositim yüksek çıkar, sonra kültür yapılır hicbirsey cikmaz.

Kızlar bana yardim edin kimyasal gebelik yasadim 1 ay once 11gun adet gecikmesitle beta verdim 26.34 cikti gebelik var dedi doktor 2 kati olmasi lazim carsamba gel dedi yukselirmi acaba

Back
X