Beta hcg düşmesi nedir

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
37
Kızlar hayırlı akşamlar hepinize bugün Dr ra gittim kan verdim tabi bunun öncesi sağlık ocağında vermiştim ve sağlık ocağındaki tahlilim beta hcg değerim 108 çıkmıştı. ama sonra hastanede ki beta hcg değerim 105 çıkmış hastanenin laboratuvar sonucuma baktım keşke bakmasaydım😓yarın gidicem bakalım sabah ne diyecek.Dr
reglimi bu arada 5 gün geçiyor kızlar aranızda benim gibi olupta sonradan yükseldimi acaba?canım çok sıkkın yükselmesi gereken değerim neden düşüyor. Allahım sen hayırlısını nasip et halkımda inşallah 🤲😓 kızlar dua edin bana ne olur .😓

Bu iki tahlili aynı gün içinde mi yaptırdınız? Laboratuvarlar arasında farklılık olabilir. 108-105 arası çok büyük fark yok.

Hastanede yıne test verin ayni hastane olsun ama
Yukselirse sağlıklı bi gebeliktir
Dususteyse kimyasal gebelik olabilir

Her hastanenin laboratuvar referans aralıkları değişebilir.Ama arasında çok fark yok bir arkadaşımda bahsetmiş zaten strese girmeyin tekrardan bence aynı hastaneden tekrar verin gönlünüzce olsunn inşAllah 😊

Bu iki tahlili aynı gün içinde mi yaptırdınız? Laboratuvarlar arasında farklılık olabilir. 108-105 arası çok büyük fark yok.
Hayır canım ikiside farklı gün ve farklı zaman 108 çıkanı ilk sağlık ocağında yaptırmıştım 105 olanıda bugün hastanede yapıldı 😓

Back
X