Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşüşe geçtiyse sağlıklı bi gebelik değildir diye düşünüyorum doktoruna danış canın hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar salı günü 45 çıkan beta testi bugün 33 e gerilemiş.Son adet 3 temmuz.Kimyasal mi oluyor,yoksa yukselme sansi var mı beta nin?
Peki boş gebelikte yüksek başlıyor değil mi benim 44 ya kimyasal midir?Düşüşe geçtiyse sağlıklı bi gebelik değildir diye düşünüyorum doktoruna danış canın hayırlısı olsun
TeşekkürlerKimyasal gebelik canım. Zaten düşük değer, yükselmez artık. Sıfırlanır, adetin başlar.
Kanama gelmedi 29 du bat çok teşekkürlerBiraz bekle kanaman gelmezse gidersin değerin süşük zaten iki gün sonra tekrar baktır kanda derim
Bat ne zmndi? Arada kalmak çok zor oldu.kanama yok belirtiler var beta düşüşteNe kadar çok var bu durumu yaşayan rabbim kimseye yaşatmasın sizede geçmiş olsun aynı durumu yaşıyorum bende![]()
Adet olmazsan 1 haftaya kadar gidebilirsin. Bende mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Normal adet oluyosun sadece.Teşekkürlerçok üzüldüm ama vardır bir hayır.Doktora gitmem gerekli mi
25 temmuzdu en geç hiç bir belirti Yok 108 sen 10,60 düşmüş şok oldum tüp bebek merkezi biz tekrar yapalım test dedi sabah gideceğimBat ne zmndi? Arada kalmak çok zor oldu.kanama yok belirtiler var beta düşüşte![]()
Benim tüp bebek ti 11 Temmuz’da transferim olmuştuBat ne zmndi? Arada kalmak çok zor oldu.kanama yok belirtiler var beta düşüşte![]()
Benim de 2 temmuzdu acaba çok mu erken diyorum25 temmuzdu en geç hiç bir belirti Yok 108 sen 10,60 düşmüş şok oldum tüp bebek merkezi biz tekrar yapalım test dedi sabah gideceğim
İnşallah bir mucize olurBenim de 2 temmuzdu acaba çok mu erken diyorumbir mucize olamaz mı.yarin ben de gidicem
Özelden yazdım bakabilir misinİnşallah bir mucize olurKendim için pek olacağını sanmıyorum ama rabbim büyük ne yaşayacağız bilemeyiz
Kimyasal gebelik gibi duruyor canım malesefMerhaba arkadaşlar salı günü 45 çıkan beta testi bugün 33 e gerilemiş.Son adet 3 temmuz.Kimyasal mi oluyor,yoksa yukselme sansi var mı beta nin?
Gecikme kaç gün sürdü sizin?leke falan da yok test pozitif kafam karıştıKimyasal gebelik yasayan arkadaslar sakin moralinizi bozmayin. Ben mayista yasadim temmuzda hamile kaldım. Vücut kendini hazirliyor![]()
Bende dün öğrendim kimyasal olduğunu doktor da öyle dedi şansın yüksek bu ay dedi hayırlısıKimyasal gebelik yasayan arkadaslar sakin moralinizi bozmayin. Ben mayista yasadim temmuzda hamile kaldım. Vücut kendini hazirliyor![]()
Fatoş senin beta kaç çıkıyordu?Bende dün öğrendim kimyasal olduğunu doktor da öyle dedi şansın yüksek bu ay dedi hayırlısı