Beta hcg düşmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Glz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Glz1

Sabır,Dua,şükür🌸🤲
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
1.566
1.150
83
Hanımlar merhaba 1 ocakta tüp bebek transferi oldum.
12 gun sonra kan testi verdim 57 çıktı sonra 88 çıktı .
15 gün sonra kese kontrolum vardi. bunun òncesinde lekelenme yaşayinca doktora gittim. ultrasonla baktı minicik nokta gördü haftasina göre gelişim yok gibi keseyi görmemiz gerekirdi dedi. kan testi verdim sonucum 27 çıktı. betam düşüyormuş rahim kendi kendine atacakmış.
Merak ettiğim şu benim durumumda olup lohusalık dönemi gibi 40 gün kanama yaşayan var mı bebek oluşmamıştı sonuçta ?

Son düzenleme:
15 gün sonra kese kontrolum vardi. bunun òncesinde lekelenme yaşayinca doktora gittim. ultrasonla baktı minicik nokta gördü haftasina göre gelişim yok gibi keseyi görmemiz gerekirdi dedi. kan testi verdim sonucum 27 çıktı. betam düşüyormuş rahim kendi kendine atacakmış.
Merak ettiğim şu benim durumumda olup lohusalık dönemi yaşayan var mı bebek oluşmamıştı sonuçta ?
Tam olarak sorunuzu anlayamadım ama beta bu kadar düşükken keseniz nasıl görüldü
Bende düşük yaşadım beta 300 e yakındı kanama yaşadım düşüş oldu sıfırlanınca da adet gördüm lohusalık falan olacak Bi durum değil

Tam olarak sorunuzu anlayamadım ama beta bu kadar düşükken keseniz nasıl görüldü
Bende düşük yaşadım beta 300 e yakındı kanama yaşadım düşüş oldu sıfırlanınca da adet gördüm lohusalık falan olacak Bi durum değil
Kese olup olmadigindan emin degildi küçücük yuvarlak birsey vardi .
Emin olamadigini söyledi ölçüm bile yapmadi.
O kısmı yazmamisim .
Tam göremedigi icin haftama göre görmesi gerektigini söylemisti doktorum.
Ordan suphelenip kan testi yapti.

Merak ettiğim şu benim durumumda olup lohusalık dönemi yaşayan var mı bebek oluşmamıştı sonuçta ?
lohusalık dönemiyle ilişkisini kuramadım anlattığınızın.

Kese olup olmadigindan emin degildi küçücük yuvarlak birsey vardi .
Emin olamadigini söyledi ölçüm bile yapmadi.
O kısmı yazmamisim .
Anladım sağlıksız gebelik geçmiş olsun insan ümitleniyor ama hayırlısı buymuş ben hemen sonraki ay hamile kaldım tekrar inşallah sizinde çabuk olur lohusalıkla falan alakası da yok hemen hemen her kadın yaşıyor bunu

Anladım sağlıksız gebelik geçmiş olsun insan ümitleniyor ama hayırlısı buymuş ben hemen sonraki ay hamile kaldım tekrar inşallah sizinde çabuk olur lohusalıkla falan alakası da yok hemen hemen her kadın yaşıyor bunu
Anladim sağolun .
Cevremde lohusa olursun diyenler oldu onun icin merak ettim bende .bebek olusmamisti daha sonucta.

Lohusa bebek doğurunca olmuyor mu
Anlatmak istedigim 40 gün kanama yaşarmıyım bebek düşürenler de yaşıyor muş bu durumu .
Benim bebegim olusmamisti sende yaşarsın dediler bende burada danısmak istedim benimle aynı durumu yaşayanlardan .

Back
X