Beta hcg düşmesi

Eklentiler

• IMG_3896.webp
    IMG_3896.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 14
Bunun için ne yaptınız? Eşimin de 1 çıktı ama doktor sayı yüksek diye önemli değil dedi. 216 milyon sperm vardı
Kimi evet önemli değil diyor ama illaki etkisi var hangi doktora gittiysem tüp bebeğe yönlendirdi beni ve kimyasal da morfoloji den kaynaklı sağlıksız gebelik oluşturduğu için oluşuyor demişti. Ben İzmir'de bir aktardan bal karışımları ve vitaminler aldık kullandık çok şükür etkisini gördük

Kimi evet önemli değil diyor ama illaki etkisi var hangi doktora gittiysem tüp bebeğe yönlendirdi beni ve kimyasal da morfoloji den kaynaklı sağlıksız gebelik oluşturduğu için oluşuyor demişti. Ben İzmir'de bir aktardan bal karışımları ve vitaminler aldık kullandık çok şükür etkisini gördük
Öyle şeyler karaciğere zarar veriyor diye uzak duruyoruz ama sevindim adınıza. Diyet ve sporu artıralım umarım yükselir

Yaaa çok güzel 🤲🏼 peki gebe kaldınız mı daha sonra da

Öyle şeyler karaciğere zarar veriyor diye uzak duruyoruz ama sevindim adınıza. Diyet ve sporu artıralım umarım yükselir
İnşallah canım fazlası tabikide zarar veriyor içinde arı sütü polen bal yosun tarzı şeyler var diğerinde baharat bal karışımları umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alirisniz

Back
X