- 21 Temmuz 2025
- 42
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi sarimelegim0658
Amin inşallahSizden de Allah razı olsunİnşallah
Benim 10'a düştüğü gün akşamı başlamıştı hafiften. Sanırım epey düşmesi gerekiyor. Sağlıkla atlatın inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahSizden de Allah razı olsunİnşallah
Benim 10'a düştüğü gün akşamı başlamıştı hafiften. Sanırım epey düşmesi gerekiyor. Sağlıkla atlatın inşallah
![]()
1 di 10 olduMorfoloji kaçtı?
Bunun için ne yaptınız? Eşimin de 1 çıktı ama doktor sayı yüksek diye önemli değil dedi. 216 milyon sperm vardı1 di 10 oldu
Bunu semen testinde mi öğrendinizBunun için ne yaptınız? Eşimin de 1 çıktı ama doktor sayı yüksek diye önemli değil dedi. 216 milyon sperm vardı
EvetBunu semen testinde mi öğrendiniz
Bizim böyleydi kimse bişey demedi ama
Sizinki alt sınırda. %4 çıkmış normal yani. En az 4 olması gerekiyor. Yani 100 spermden 4 ü sağlıklı. Sorun yok merak etmeyinBizim böyleydi kimse bişey demedi ama
Tamam çok teşekkür ederimSizinki alt sınırda. %4 çıkmış normal yani. En az 4 olması gerekiyor. Yani 100 spermden 4 ü sağlıklı. Sorun yok merak etmeyin
Doktor sayı yüksek olunca senin çocuğun olur demiş. Saçmalığa bak onu biz de biliyoruz yani. Başka doktora gidip testi tekrar edeceğiz.Tamam çok teşekkür ederimpeki bu nasıl yükselir ki hiç bir doktor bize bişey de demedi
Kimi evet önemli değil diyor ama illaki etkisi var hangi doktora gittiysem tüp bebeğe yönlendirdi beni ve kimyasal da morfoloji den kaynaklı sağlıksız gebelik oluşturduğu için oluşuyor demişti. Ben İzmir'de bir aktardan bal karışımları ve vitaminler aldık kullandık çok şükür etkisini gördükBunun için ne yaptınız? Eşimin de 1 çıktı ama doktor sayı yüksek diye önemli değil dedi. 216 milyon sperm vardı
Öyle şeyler karaciğere zarar veriyor diye uzak duruyoruz ama sevindim adınıza. Diyet ve sporu artıralım umarım yükselirKimi evet önemli değil diyor ama illaki etkisi var hangi doktora gittiysem tüp bebeğe yönlendirdi beni ve kimyasal da morfoloji den kaynaklı sağlıksız gebelik oluşturduğu için oluşuyor demişti. Ben İzmir'de bir aktardan bal karışımları ve vitaminler aldık kullandık çok şükür etkisini gördük
Yaaa çok güzelKimi evet önemli değil diyor ama illaki etkisi var hangi doktora gittiysem tüp bebeğe yönlendirdi beni ve kimyasal da morfoloji den kaynaklı sağlıksız gebelik oluşturduğu için oluşuyor demişti. Ben İzmir'de bir aktardan bal karışımları ve vitaminler aldık kullandık çok şükür etkisini gördük
İnşallah canım fazlası tabikide zarar veriyor içinde arı sütü polen bal yosun tarzı şeyler var diğerinde baharat bal karışımları umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alirisnizÖyle şeyler karaciğere zarar veriyor diye uzak duruyoruz ama sevindim adınıza. Diyet ve sporu artıralım umarım yükselir
Evet şuan 16 haftalık olduk çok şükürYaaa çok güzelpeki gebe kaldınız mı daha sonra da
Aminİnşallah canım fazlası tabikide zarar veriyor içinde arı sütü polen bal yosun tarzı şeyler var diğerinde baharat bal karışımları umarım en yakın zamanda hayırlı haberler alirisniz