Beta Hcg Düşmüyor

Kızlar merhaba Aralık 21 de beta düştü ve kimyasal geçirdim iki gün hastanede yattım doktor gözetiminde 2.kere olduğu için, çıktıktan sonra regl geçirdim fakat beta hala düşmedi pazartesi 153 bugün 198 çıktı progesteron 2.8 bu durumu yaşayanlar var mı bilgi paylaşırsanız sevinirim
Canım bende yaşadım. Parça kalmış olabilir yada dış gebelik bence doktora git tekrar. Benimde bı düşüp bı yükseliyordu dış gebelikmis

Canım bende yaşadım. Parça kalmış olabilir yada dış gebelik bence doktora git tekrar. Benimde bı düşüp bı yükseliyordu dış gebelikmis
Bu hafta 3 kere gittim dış gebelik değil rahim temiz ve kalınlık normalleşmiş dün regl oldum fakat bugün 285 e çıkmış takip edelim dedi doktor :(

Bu hafta 3 kere gittim dış gebelik değil rahim temiz ve kalınlık normalleşmiş dün regl oldum fakat bugün 285 e çıkmış takip edelim dedi doktor :KK43:
merhaba durumunuz ne oldu acaba bende şuan tam olarak aynısını yaşıyorum beta 10 du 30 oldu kanama başladı kimyasal dediler 18 oldu regl bitti sıfırlandı sandım kan verdim 46 olmuş 🥹🥹

merhaba durumunuz ne oldu acaba bende şuan tam olarak aynısını yaşıyorum beta 10 du 30 oldu kanama başladı kimyasal dediler 18 oldu regl bitti sıfırlandı sandım kan verdim 46 olmuş 🥹🥹
Ocağın ilk haftası dış gebelik olduğu anlaşıldığı yavaş yavaş çıktı o en büyük göstergesi zaten en son 965ti ve 17 ocakta metotreksat yapıldı bi hafta içinde sıfırlandı HCG , sizin son durum nedir 😔

Back
X