- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
- Konu Sahibi SonsuzMasalim
beta hcg 1038 ten 624e düştü dun biraz kanamsm olmustu nolacak şimdi az az agrımda var 2embrıyo transfer edilmşti olmadı kendi kendine sıfırlanır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Drumu aradık simdi bize donecek onu beklerken yazayim dedim dr normal dıyıp duruyo aynı şehirde degilizBuraya yazana kadar acil dr a gitseniz?
Kendi kendinemi dusecek bu ilk gebeligimdi korkmaya basladım dr gel derse gidecem hemen doncem size dedi donmediDüşük muhtemelen
NAsıl hep gitmiş acilde nöbetçi doktorda mı yokDrlar hep gitmiş kanamam yok acilde ne yapılabilir
Özelde yokmuş. BEn muayne olmak istiyorum olan dr ben kadın dogumcu degilim istersen serum takalim dedi ben muayne olmak istıyorumNAsıl hep gitmiş acilde nöbetçi doktorda mı yok
Cnim hastaneye gittin mı? Bende g3cen ay asilama tedavisi oldum degerim iyiydi sonradan dusmeye basladi kanaman basladi ilk kahve rengiydi yerleşme kanamasi sandim fakat sonradan kanamanin rengi degisti direk acile gittim ve dusuk yapiyomusumbeta hcg 1038 ten 624e düştü dun biraz kanamsm olmustu nolacak şimdi az az agrımda var 2embrıyo transfer edilmşti olmadı kendi kendine sıfırlanır mı
devlete git cnm o zaman illaki vardır kadın doğumcuÖzelde yokmuş. BEn muayne olmak istiyorum olan dr ben kadın dogumcu degilim istersen serum takalim dedi ben muayne olmak istıyorum
Yok cnm daha cok yeniydiCanım muayene olacaksan bi kadın doğum uzmanına git bebek sağlıklı mi değil mi baksınlar kaç haftalık gebelik 8 mi