Yapmayin boyle dua edin...durumunuzu bilmiyorum ama nacizane durumumu anlatmak isterim...belki moral olur size...ben 8 yillik evliyim 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum denemedigim sey kalmadi oncelikle histereskopi den sakin korkmayin cok konforlu bir islem artik bu bi kac ay once yaptirdim tecrube ile sabit... ben evlendikten 1 yil sonra hastalandim peritonit diye bir rahatsızlıkti sadece bulunmasi 3 yilima maloldu bulundu sonunda ve tedavi oldum bu arada ölümden döndüm tabii...zordu bebis calismalarimi hic birakmadim diyebilirim durumum elverdigince doktor kontrolunde devam ettim surekli...tedavi bitince catlatma denedik neredeyse 8 kez cunki tabbi hic bir engel yoktu hamile kalmam icin...sonra asilamalar yaptirdim tup bebek ilaclari ile bile denedim olmadi yilmadim tup bebek merkezinde solugu aldim konan teshis primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik... üzüldüm ama yilmadim belki hiiiiiic anne olamayabilirim...tub bebek yaptirdim 3 ay once 21.12 ilk degerimdi 5 doktora onaylatip ancak inanabildim...ve dusukle sonuclandi...bu beni cok yikti cok zorlandim eylulde ekimde derken daha bayramda esimle kasimda gidelim lutfen konusmasini yaptim cunki korkuyordum ayni seyi yasamaktan... dun doktora gittim hastayim diye usutmus veya enfeksiyon bulmusumdur diye...bu arada 48 saat gecikmem vardi...ama ben de ihtimal bile yoktu ya inanmistim kisirim ben zaten demeye kendime...kan testlerini verdim bi kac saat sonra parcalandigim kendimi tukettigim gunlere inat gibi HAMILESIIIIIIIIIIN dedi doktor...gulsemmi aglasammi bilemedim bile hala şok olmus durimdayim yarin yine test var...durum net degil henuz ama UMUT VAR HEP VAR...UZULMEYIN LUTFEN...uzun oldu ama inşallah biraz moral olur bunlar size...