beta hcg dusuk ılerlıyor....

Canım bebek düşçek sanırım değer Düşüyor :KK43:((((
Evet cnm bugün doktora gittim tekrar kan verdim.değerim 11 olmuş. Doktor düşmüş dedi zaten kahve rengi lekelenmelerim var.cumartesi histroskopi yapılacak anztsiyle allahım bana güç ver 3.kez düşük yaptim canım çok yaniyo

bendede şu anda yavaş artmya bşladı.... 267den 424 eçıktı...2 gün sonra yani bugün 442 değerim... ama yinede umudum var
değerin düşmüş... değerin tekrardan yükseledebilir... düşedebilir... yerinde olsam testlerle kafamı bulandırmam... ben bulandırdımda ne oldu... değerlerim bir düştü bir çıktı şimdide çok az artıyor... değerlerle kafayı yedim... benim düştüğüm hataya düşme... düşük yapıyosan çare yok... yapıyosundur... zaten kanamanda olur... yok düşük yapmıyosan bu değer gebeliğin çok yeni olduğunu gösteriyor... en az 2 hafta bekle öyle doktora gidip test yaptır derim
Kızlar ne durumdasinir. Insallsh sizden güzel haberler duyarız. .

Evet cnm bugün doktora gittim tekrar kan verdim.değerim 11 olmuş. Doktor düşmüş dedi zaten kahve rengi lekelenmelerim var.cumartesi histroskopi yapılacak anztsiyle allahım bana güç ver 3.kez düşük yaptim canım çok yaniyo

Yapmayin boyle dua edin...durumunuzu bilmiyorum ama nacizane durumumu anlatmak isterim...belki moral olur size...ben 8 yillik evliyim 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum denemedigim sey kalmadi oncelikle histereskopi den sakin korkmayin cok konforlu bir islem artik bu bi kac ay once yaptirdim tecrube ile sabit... ben evlendikten 1 yil sonra hastalandim peritonit diye bir rahatsızlıkti sadece bulunmasi 3 yilima maloldu bulundu sonunda ve tedavi oldum bu arada ölümden döndüm tabii...zordu bebis calismalarimi hic birakmadim diyebilirim durumum elverdigince doktor kontrolunde devam ettim surekli...tedavi bitince catlatma denedik neredeyse 8 kez cunki tabbi hic bir engel yoktu hamile kalmam icin...sonra asilamalar yaptirdim tup bebek ilaclari ile bile denedim olmadi yilmadim tup bebek merkezinde solugu aldim konan teshis primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik... üzüldüm ama yilmadim belki hiiiiiic anne olamayabilirim...tub bebek yaptirdim 3 ay once 21.12 ilk degerimdi 5 doktora onaylatip ancak inanabildim...ve dusukle sonuclandi...bu beni cok yikti cok zorlandim eylulde ekimde derken daha bayramda esimle kasimda gidelim lutfen konusmasini yaptim cunki korkuyordum ayni seyi yasamaktan... dun doktora gittim hastayim diye usutmus veya enfeksiyon bulmusumdur diye...bu arada 48 saat gecikmem vardi...ama ben de ihtimal bile yoktu ya inanmistim kisirim ben zaten demeye kendime...kan testlerini verdim bi kac saat sonra parcalandigim kendimi tukettigim gunlere inat gibi HAMILESIIIIIIIIIIN dedi doktor...gulsemmi aglasammi bilemedim bile hala şok olmus durimdayim yarin yine test var...durum net degil henuz ama UMUT VAR HEP VAR...UZULMEYIN LUTFEN...uzun oldu ama inşallah biraz moral olur bunlar size...

Inanki çok üzüldüm canım adetin nekadar gecikmişti ilk deger çıktığında ;(( kendini hiç Bırakma düşüklerin nedeni ni araştırırlar zaten artk hersey yoluna girer hiç üzülme moral hersey bak hamile kalabiliyosun

Yapmayin boyle dua edin...durumunuzu bilmiyorum ama nacizane durumumu anlatmak isterim...belki moral olur size...ben 8 yillik evliyim 5 yildir cocuk icin ugrasiyorum denemedigim sey kalmadi oncelikle histereskopi den sakin korkmayin cok konforlu bir islem artik bu bi kac ay once yaptirdim tecrube ile sabit... ben evlendikten 1 yil sonra hastalandim peritonit diye bir rahatsızlıkti sadece bulunmasi 3 yilima maloldu bulundu sonunda ve tedavi oldum bu arada ölümden döndüm tabii...zordu bebis calismalarimi hic birakmadim diyebilirim durumum elverdigince doktor kontrolunde devam ettim surekli...tedavi bitince catlatma denedik neredeyse 8 kez cunki tabbi hic bir engel yoktu hamile kalmam icin...sonra asilamalar yaptirdim tup bebek ilaclari ile bile denedim olmadi yilmadim tup bebek merkezinde solugu aldim konan teshis primer infertilite yani sebebi bilinemeyen kisirlik... üzüldüm ama yilmadim belki hiiiiiic anne olamayabilirim...tub bebek yaptirdim 3 ay once 21.12 ilk degerimdi 5 doktora onaylatip ancak inanabildim...ve dusukle sonuclandi...bu beni cok yikti cok zorlandim eylulde ekimde derken daha bayramda esimle kasimda gidelim lutfen konusmasini yaptim cunki korkuyordum ayni seyi yasamaktan... dun doktora gittim hastayim diye usutmus veya enfeksiyon bulmusumdur diye...bu arada 48 saat gecikmem vardi...ama ben de ihtimal bile yoktu ya inanmistim kisirim ben zaten demeye kendime...kan testlerini verdim bi kac saat sonra parcalandigim kendimi tukettigim gunlere inat gibi HAMILESIIIIIIIIIIN dedi doktor...gulsemmi aglasammi bilemedim bile hala şok olmus durimdayim yarin yine test var...durum net degil henuz ama UMUT VAR HEP VAR...UZULMEYIN LUTFEN...uzun oldu ama inşallah biraz moral olur bunlar size...
senin adına cok sevindim canım kaç çıktı beta hcg

Cok sağol canim ben adet tarihim gecmeden öğrendim adetim 18 ekimde muhtemelen ilk değerin 15 di.

Canım inanki içimi rahatlattin allahım bebeğini korusun dillerim sağlıklı nur topu gbi bebeğin olsun döneceğim göz yaşı sevincten olsun. Çok teşekkür ederim desteğin için.

Cok sağol canim ben adet tarihim gecmeden öğrendim adetim 18 ekimde muhtemelen ilk değerin 15 di.
Kimyasal gebelik olmuş Demekki tatlım bende böyle bişey yaşadım oyüzden doktorlar enaz 10 gün geçince öğrenin diyolar sonra insan cok üzülüyor Çoğu ay bu yaşanırmış benimde adete 2 gün önce 30 çıkmıştı sonra adet tarihim 3 gün geçince adet oldum düşük bile sayılmıyomus bu tatlım oyüzden hiç üzülme

Kimyasal gebelik olmuş Demekki tatlım bende böyle bişey yaşadım oyüzden doktorlar enaz 10 gün geçince öğrenin diyolar sonra insan cok üzülüyor Çoğu ay bu yaşanırmış benimde adete 2 gün önce 30 çıkmıştı sonra adet tarihim 3 gün geçince adet oldum düşük bile sayılmıyomus bu tatlım oyüzden hiç üzülme
Iyiki varsiniz kızlar allah hepinize razi olsun içimi çok rahatlattiniz çok çok teşekür ederim

Bu çok kadında görünen bişey tatlım oyüDem

bu çok kadında Görülen bir durummuş oyüzden hiç mi hiç üzme kendini zaten kürtaj yapmıcaklar demi
Yok canım kürtaj olmocak adet olursun dedi doktora zaten 18 ekim adet tarihim cumartesi günü Rahime bakicak kamerayla

canım çok teşekkür ederim cevapladığın için bu benim 3. gebeliğim ilk 2 tanede düştü.ilki 6 haftalıkken ultrasonda göründü 7. haftasında kanamayla düşük başldı.2.gebeliğimdede degerlerim normal arttı 1000 e geldiğinde kendiliğinden geriledi.artık sabrım kalmadı zaten hep seviniyoruz mutlu oluyoruz derken birdaha acı yaşıyoruz araştırmada yapıldı sonrun kan pıhtılaşması denildi.şimdi onun önleminide aldık ama yine baştan başladık =(
Canım hala burda mısın bilmiyorum. Sana sormak istediğim bişeyler var. Ne testi yaptırdın? Nerde? Benim de 2 tane düşüğüm var

Canım istanbulda zeynep Kamil kadın dogum hastanesinde genetik araştırma yapıldı sende yaptır.bende kan puıhtılaşması ççıktı
hamile kaldığımda kan sulandırıcıya başlıcaz

Selam bayanlar.
7+1 gebeyim. Bebek 1 cm. Keseyi ölçmedi doktorum. Bebek ölçülebildiğinde artık kese boyutuyla ilgilenmeyiz dedi. Kalp atışlarını dinledik. Çok ama çok zayıftı. Doktor şu an için kalp atışı olması bizim için yeterli haftalık takibe devam dedi. Kilolu olduğum için karın bölgem yağlı olduğu için kalp atışlarını çok çok net duymamızın mümkün olmadığını söyledi ama bu beni tatmin etmedi. Ayrıca hcg değerim katlanarak gitmesi gerekirken geriliyor. 37.000 hcg 2 gün sonra 75.000 olması gerekirken 35.000e düştü. Sizde hcg azalması düşük habercisi midir bu haftada? Kilolu bayanlarda ultrasondan kalp atış sesinin daha az duyulabileceğine ilişkin sizlerin bir duyumu var mı?
Teşekkür ederim.

Back
X