Beta hcg düşük mü?

TurnaBulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
2.219
1.991
83
29
Kızlar normalde bugün adet günüm kan verdim 37. 16 çıktı çok mu düşük acaba çok mu yeni Hamile kalmışım yoksa ilk oğlumda adetime 10 gün varken bu sonuç çıkmıştı çarşamba bir daha kan vericem ama insan korkuyor

Kızlar normalde bugün adet günüm kan verdim 37. 16 çıktı çok mu düşük acaba çok mu yeni Hamile kalmışım yoksa ilk oğlumda adetime 10 gün varken bu sonuç çıkmıştı çarşamba bir daha kan vericem ama insan korkuyor
Benim adet günü 40 dı, bir sonraki artışa bakın o size fikir verecektir. Belki geç yumurtlamışsınızdır mesela ben 16. Gün yumurtlamıştım

Benim adet günü 40 dı, bir sonraki artışa bakın o size fikir verecektir. Belki geç yumurtlamışsınızdır mesela ben 16. Gün yumurtlamıştım
Doğru döngüye doğru hesaplamak lazım ama döngüm tutmuyor betaya göre mecbur beklicem teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Merhaba canm bnde seninle aynı seyi yasıyorm. 10 gün klomen kullandım son gün çatlatma iğnesi yapıp ilişki oldu. Üsüütnden 9,10 gün geçti bugün test yaptm kendim çift çizgi çıktı. Emin olmak için kan testi de yaptrdm aynı gün sonucum 16,14 çıktı. Gebelik var mıdır yoksa senin gibi çok mu yeni daha? Doktoruma sordm test pozitif dedi 2 gün sonra tekrar Bi test yapalm dedi merak içinde kaldm öyle

48 saat sonu tekrarlayın 2 kat artış varsa sağlıklı ilerliyor demektir..

Back
X