• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Beta Hcg Düşük Olup Sonrasında Kanaması Olanlar

Wazse

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
10
4
16
35
Kizlar kan degerlerimi sizinle paylasiyorum lutfen ayni durumda olan varsa bir umut beni bilgilendirebilir mi ?7 temmuzda 5. Gun emriyosu transfer edildi.
13 temmuz 1.45 (transferin 6. Gunu )
14 temmuz 1.74
15 temmuz 6.87
17 temmuz 12.47
19 temmuz 41.66 (transferin 12. Gunu )
21 temmuz 60.54 (transferin 14. Gunu /hafif kanamam oldu proluton depot igne yaptirdim.Kan once kirmizi idi sonra kahverengiye dondu )
Bugun sabah lekelenme şeklinde geldi oglen gelmedi az once tekrar acik renk ve kahverengi şeklinde leke geldi.Doktorum 25 temmuzda tekrar kanda beta hcg baktirmami istedi.cok huzursuz ve üzgünüm Allah hepimizin yardimcisi olsun

Değerimiz az artmış gibi geldi bana belli olmaz inşallah güzel haberler alırsınız

Kizlar kan degerlerimi sizinle paylasiyorum lutfen ayni durumda olan varsa bir umut beni bilgilendirebilir mi ?7 temmuzda 5. Gun emriyosu transfer edildi.
13 temmuz 1.45 (transferin 6. Gunu )
14 temmuz 1.74
15 temmuz 6.87
17 temmuz 12.47
19 temmuz 41.66 (transferin 12. Gunu )
21 temmuz 60.54 (transferin 14. Gunu /hafif kanamam oldu proluton depot igne yaptirdim.Kan once kirmizi idi sonra kahverengiye dondu )
Bugun sabah lekelenme şeklinde geldi oglen gelmedi az once tekrar acik renk ve kahverengi şeklinde leke geldi.Doktorum 25 temmuzda tekrar kanda beta hcg baktirmami istedi.cok huzursuz ve üzgünüm Allah hepimizin yardimcisi olsun
Merhaba sonucunuz ne oldu

Back
X