Beta hcg düşük

En son ne zman oldun peki yumurtlama takibi yapabildin

En son ne zman oldun peki yumurtlama takibi yapabildin mi
En son 13 Haziranda oldum ara ara ovulasyon testi yaptım hatta daha önceki aylarda her gün yaptım o günleri değerlendirdik ama bir işe yaramadı hatta geçen hafta 8 Ağustos ve sonrası iki gün şeffaf akımtı içinde kılcal damar gibi kan görmüştüm ip gibi hem yumurtlama hemde yerleşme kanması ihtimali olduğu için o günleri de değerlendirdik ama bilmiyorum tabii
Daha evvel de Nisan ayında bir kimyasal gebelik yaşamıştım

Ben de pcosluyum 1.5 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım bence ne olur ne olmaz testi birkaç gün sonra tekrarlayın

En son 13 Haziranda oldum ara ara ovulasyon testi yaptım hatta daha önceki aylarda her gün yaptım o günleri değerlendirdik ama bir işe yaramadı hatta geçen hafta 8 Ağustos ve sonrası iki gün şeffaf akımtı içinde kılcal damar gibi kan görmüştüm ip gibi hem yumurtlama hemde yerleşme kanması ihtimali olduğu için o günleri de değerlendirdik ama bilmiyorum tabii
Daha evvel de Nisan ayında bir kimyasal gebelik yaşamıştım
Anladim canim hayirlisi olsun insallah hamilesindir

Ben aşılama yaptırdığım ay 12.gün 0.2 gelmişti beta 14.gün 40 olmuştu.sonradan yükseliyor yani.tabi benim kimyasala dönmüştü

3 gün gecikme oldu evde silik çizgi çıktı doktorda test verdim 130 HCG değeri nasıl sizce artış olur mu kaç haftaliktir ?

Back
X