• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Düşüklüğü lütfen yardım

Beta 9 a düşmüş muayenem yapıldı riskli bişey yok ağrılı geçiyor ama reglim hep ağrılıydı zaten. Süreç çok yordu rahatladım bu şekilde bitmesine. Korkuyordum dış gebelikten
Hepsi çok zor ama yine regl ile atılması daha hafif en azından :/ çok geçmiş olsun

Umitlandirmak istemem ama başlarda değer yavaş artabiliyor. Benim bebeğimi ilk 25 ile öğrendim, 2 gün sonra 58, 3 gün sonra ise 92 oldu. Tüm kanları aynı hastanede, aynı saatlerde verdim. Doktor ümitlenmeyin kimyasal olma olasılığı çok yüksek dediği için 2 hafta regl görmeyi bekledim. Baktım gelmedi doktora gittim ve keseyi gördüm. 4-5 gün sonrasında bebeği ve kalp atışını gördüm. Şuan sağlıkla ilerliyor 🧿 İnşallah sorumsuz kucağımıza da alırız bebeğimi.
Sizin de sağlıklı olabilir. Bekleyin.
58 dediğiniz 0.58 dimi

Umitlandirmak istemem ama başlarda değer yavaş artabiliyor. Benim bebeğimi ilk 25 ile öğrendim, 2 gün sonra 58, 3 gün sonra ise 92 oldu. Tüm kanları aynı hastanede, aynı saatlerde verdim. Doktor ümitlenmeyin kimyasal olma olasılığı çok yüksek dediği için 2 hafta regl görmeyi bekledim. Baktım gelmedi doktora gittim ve keseyi gördüm. 4-5 gün sonrasında bebeği ve kalp atışını gördüm. Şuan sağlıkla ilerliyor 🧿 İnşallah sorumsuz kucağımıza da alırız bebeğimi.
Sizin de sağlıklı olabilir. Bekleyin.
Peki herhangi bir tedavi uyguladiniz mi benim şuan betam yavaş artıyor doktor kürtaj olabilirsin kimyasal ve dış gebelik olabilir dedi ama tek doktorla kalmak istemedim salı günü muaynem var devlet Hastanesi'ne guvenemedim tavsiyeyle özel doktora gidicem inşallah pişman olmam sağlıkla ilerler bebis

Peki herhangi bir tedavi uyguladiniz mi benim şuan betam yavaş artıyor doktor kürtaj olabilirsin kimyasal ve dış gebelik olabilir dedi ama tek doktorla kalmak istemedim salı günü muaynem var devlet Hastanesi'ne guvenemedim tavsiyeyle özel doktora gidicem inşallah pişman olmam sağlıkla ilerler bebis
Progesteron kullandım ama tüp bebek olduğu için zaten negatif olana kadar kullan dedi doktor.
Eğer dış gebelik ihtimali yoksa kesinlikle bekleyin, çok kurcalamaya gerek yok. Bir kaç hafta sonra giderseniz keseyi görürsünüz. Eğer kimyasal ise zaten o zamana kadar regliniz gelecek.

Maşallah sağlıcakla alın kucağınıza inşallah. Ben de 27ile öğrendim 90 sonra da 354 çıktı. Bir daha kan vermedim ama ptesi kan verip duruma göre cuma doktora gideceğim.
Geç döllenme miydi acaba sizin?
Kızlar benimde 12 gün gecikmem var konu açtım ama henüz yazan olmadı
10 Kasım beta 45,8
12 Kasım beta 79.2
17 Kasım yani bugün beta 101 çıktı
Daha önce 3 kez kimyasal yaşadığım için korkuyorum yine mi öyle diye yarın Dr randevum var 🥺

Kızlar benimde 12 gün gecikmem var konu açtım ama henüz yazan olmadı
10 Kasım beta 45,8
12 Kasım beta 79.2
17 Kasım yani bugün beta 101 çıktı
Daha önce 3 kez kimyasal yaşadığım için korkuyorum yine mi öyle diye yarın Dr randevum var 🥺
Canım benim inşallah sağlıklı gebeliktir ama yine kimyasal olabilir düşük artmış

Back
X