- 8 Ekim 2025
- 26
- 5
- 1
Geçmiş olsun iyimisiniz?Benim agrılarım geçmiyor regl de yok acildeyim şimdi tam 5. Haftanın ilk günündeyim şuan. Sıkıldım bu durumdan pişman oldum çocuk istediğime. İlkti bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun iyimisiniz?Benim agrılarım geçmiyor regl de yok acildeyim şimdi tam 5. Haftanın ilk günündeyim şuan. Sıkıldım bu durumdan pişman oldum çocuk istediğime. İlkti bu
İyiyim teşekkür ederim regl oldumGeçmiş olsun iyimisiniz?
Beta 9 a düşmüş muayenem yapıldı riskli bişey yok ağrılı geçiyor ama reglim hep ağrılıydı zaten. Süreç çok yordu rahatladım bu şekilde bitmesine. Korkuyordum dış gebeliktenGeçmiş olsun ne oldu?
Hepsi çok zor ama yine regl ile atılması daha hafif en azından :/ çok geçmiş olsunBeta 9 a düşmüş muayenem yapıldı riskli bişey yok ağrılı geçiyor ama reglim hep ağrılıydı zaten. Süreç çok yordu rahatladım bu şekilde bitmesine. Korkuyordum dış gebelikten
Çok Geçmiş olsunİyiyim teşekkür ederim regl oldum
58 dediğiniz 0.58 dimiUmitlandirmak istemem ama başlarda değer yavaş artabiliyor. Benim bebeğimi ilk 25 ile öğrendim, 2 gün sonra 58, 3 gün sonra ise 92 oldu. Tüm kanları aynı hastanede, aynı saatlerde verdim. Doktor ümitlenmeyin kimyasal olma olasılığı çok yüksek dediği için 2 hafta regl görmeyi bekledim. Baktım gelmedi doktora gittim ve keseyi gördüm. 4-5 gün sonrasında bebeği ve kalp atışını gördüm. Şuan sağlıkla ilerliyorİnşallah sorumsuz kucağımıza da alırız bebeğimi.
Sizin de sağlıklı olabilir. Bekleyin.
Hayır cnm normal 58 0.58de gebelik yok demem58 dediğiniz 0.58 dimi
Hayır, 58 demek istedim.58 dediğiniz 0.58 dimi
Peki herhangi bir tedavi uyguladiniz mi benim şuan betam yavaş artıyor doktor kürtaj olabilirsin kimyasal ve dış gebelik olabilir dedi ama tek doktorla kalmak istemedim salı günü muaynem var devlet Hastanesi'ne guvenemedim tavsiyeyle özel doktora gidicem inşallah pişman olmam sağlıkla ilerler bebisUmitlandirmak istemem ama başlarda değer yavaş artabiliyor. Benim bebeğimi ilk 25 ile öğrendim, 2 gün sonra 58, 3 gün sonra ise 92 oldu. Tüm kanları aynı hastanede, aynı saatlerde verdim. Doktor ümitlenmeyin kimyasal olma olasılığı çok yüksek dediği için 2 hafta regl görmeyi bekledim. Baktım gelmedi doktora gittim ve keseyi gördüm. 4-5 gün sonrasında bebeği ve kalp atışını gördüm. Şuan sağlıkla ilerliyorİnşallah sorumsuz kucağımıza da alırız bebeğimi.
Sizin de sağlıklı olabilir. Bekleyin.
Progesteron kullandım ama tüp bebek olduğu için zaten negatif olana kadar kullan dedi doktor.Peki herhangi bir tedavi uyguladiniz mi benim şuan betam yavaş artıyor doktor kürtaj olabilirsin kimyasal ve dış gebelik olabilir dedi ama tek doktorla kalmak istemedim salı günü muaynem var devlet Hastanesi'ne guvenemedim tavsiyeyle özel doktora gidicem inşallah pişman olmam sağlıkla ilerler bebis
Kızlar benimde 12 gün gecikmem var konu açtım ama henüz yazan olmadıMaşallah sağlıcakla alın kucağınıza inşallah. Ben de 27ile öğrendim 90 sonra da 354 çıktı. Bir daha kan vermedim ama ptesi kan verip duruma göre cuma doktora gideceğim.
Geç döllenme miydi acaba sizin?
Canım benim inşallah sağlıklı gebeliktir ama yine kimyasal olabilir düşük artmışKızlar benimde 12 gün gecikmem var konu açtım ama henüz yazan olmadı
10 Kasım beta 45,8
12 Kasım beta 79.2
17 Kasım yani bugün beta 101 çıktı
Daha önce 3 kez kimyasal yaşadığım için korkuyorum yine mi öyle diye yarın Dr randevum var![]()
İnşallah ama bana da öyle geliyor nasip yapacak bişey yok kimyasal gebelik engellenebilecek bişey de değilmiş zaten vücut sağlıksız embriyoyu atarmışCanım benim inşallah sağlıklı gebeliktir ama yine kimyasal olabilir düşük artmış