Beta HCG düşüklüğü ve adet gecikmesi

52645321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
13
0
1
22
Son adet günümden beri 32 gün geçti. Döngüm 27-28 max 29 sürerdi ve şuan hala regl olmadım. Evde 2 defa test yaptım birisi silik flaşla belli oluyo zor görünüyor diğeri tamamen negatif. Bu durumu yaşayıp HCG değeri sonradan yükselen var mı ne yapmalıyım.

5 gün gecikti bugün kan verdim sonucu bekliyorum ama biraz tedirginin HCG değeri yükselmemesi bazı şeylere bağlıymış dış gebelik yada erken gebelik sonlanması gibi.☹️
Daha değeriniz belli değil ki stres yapmayın , ilk değeri gördükten sonra düzenli artış önemli, hemen dış gebelik vesaire demek hiç doğru olmaz

5 gün gecikti bugün kan verdim sonucu bekliyorum ama biraz tedirginin HCG değeri yükselmemesi bazı şeylere bağlıymış dış gebelik yada erken gebelik sonlanması gibi.☹️
Beta kaç gün önce kaç çıktı ki dış gebelik veya erken gebelik sonlanması diye korktunuz

Daha değeriniz belli değil ki stres yapmayın , ilk değeri gördükten sonra düzenli artış önemli, hemen dış gebelik vesaire deme

Beta kaç gün önce kaç çıktı ki dış gebelik veya erken gebelik sonlanması diye korktunuz
1 hafta önce kanda 0.2 çıktı hani negatifti dün evde yaptığım idrar testinde çok çok az belli olan bir gölge çıktı baya silikti bugün kan verdim ve adetim 5 gün gecikti.

1 hafta önce kanda 0.2 çıktı hani negatifti dün evde yaptığım idrar testinde çok çok az belli olan bir gölge çıktı baya silikti bugün kan verdim ve adetim 5 gün gecikti.
Evdeki testler yanılabiliyor onlara güvenmeyin bugünkü kan testi çıkmasını bekleyin hemen dış gebelik mi diye düşünmeyin yahu önce bi beta yüksek mi değil mi onu bile bilmiyorsunuz 🙂

Hanımlar bir bakar mısınız dikkatlice beni çok kararsız bıraktı bu gölgeli çizgi canlıyken daha net belli oluyo fotoğrafta anca bu kadar

Eklentiler

• IMG_5512.webp
    IMG_5512.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 7
Hanımlar bir bakar mısınız dikkatlice beni çok kararsız bıraktı bu gölgeli çizgi canlıyken daha net belli oluyo fotoğrafta anca bu kadar

Bakın filtre eklediğim hali

Eklentiler

• IMG_5512.webp
    IMG_5512.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 6
Back
X