Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün gecikti bugün kan verdim sonucu bekliyorum ama biraz tedirginin HCG değeri yükselmemesi bazı şeylere bağlıymış dış gebelik yada erken gebelik sonlanması gibi.Regl kaç gün gecikti kan testi verdiniz mi?
Daha değeriniz belli değil ki stres yapmayın , ilk değeri gördükten sonra düzenli artış önemli, hemen dış gebelik vesaire demek hiç doğru olmaz5 gün gecikti bugün kan verdim sonucu bekliyorum ama biraz tedirginin HCG değeri yükselmemesi bazı şeylere bağlıymış dış gebelik yada erken gebelik sonlanması gibi.![]()
Beta kaç gün önce kaç çıktı ki dış gebelik veya erken gebelik sonlanması diye korktunuz5 gün gecikti bugün kan verdim sonucu bekliyorum ama biraz tedirginin HCG değeri yükselmemesi bazı şeylere bağlıymış dış gebelik yada erken gebelik sonlanması gibi.![]()
Daha değeriniz belli değil ki stres yapmayın , ilk değeri gördükten sonra düzenli artış önemli, hemen dış gebelik vesaire deme
1 hafta önce kanda 0.2 çıktı hani negatifti dün evde yaptığım idrar testinde çok çok az belli olan bir gölge çıktı baya silikti bugün kan verdim ve adetim 5 gün gecikti.Beta kaç gün önce kaç çıktı ki dış gebelik veya erken gebelik sonlanması diye korktunuz
Evdeki testler yanılabiliyor onlara güvenmeyin bugünkü kan testi çıkmasını bekleyin hemen dış gebelik mi diye düşünmeyin yahu önce bi beta yüksek mi değil mi onu bile bilmiyorsunuz1 hafta önce kanda 0.2 çıktı hani negatifti dün evde yaptığım idrar testinde çok çok az belli olan bir gölge çıktı baya silikti bugün kan verdim ve adetim 5 gün gecikti.
Umarım dediğiniz gibi olurEvdeki testler yanılabiliyor onlara güvenmeyin bugünkü kan testi çıkmasını bekleyin hemen dış gebelik mi diye düşünmeyin yahu önce bi beta yüksek mi değil mi onu bile bilmiyorsunuz![]()
Zaten bu değeri negatif umarım bu hafta pozitiftir1 hafta önce kanda 0.2 çıktı hani negatifti dün evde yaptığım idrar testinde çok çok az belli olan bir gölge çıktı baya silikti bugün kan verdim ve adetim 5 gün gecikti.
Hanımlar bir bakar mısınız dikkatlice beni çok kararsız bıraktı bu gölgeli çizgi canlıyken daha net belli oluyo fotoğrafta anca bu kadar
Bakın filtre eklediğim haliHanımlar bir bakar mısınız dikkatlice beni çok kararsız bıraktı bu gölgeli çizgi canlıyken daha net belli oluyo fotoğrafta anca bu kadar
Kimyasal gebelik geçirmişim doktor büyük ihtimalle öyle olduğunu söyledi adet söktürücü verdi ve gönderdiZaten bu değeri negatif umarım bu hafta pozitiftir![]()
Çok geçmiş olsunKimyasal gebelik geçirmişim doktor büyük ihtimalle öyle olduğunu söyledi adet söktürücü verdi ve gönderdi