Beta hcg düşüyor ::(

Ecey340

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
56
17
3
37
Beta degerlerim= 35.9 / 111.6 / 380 / 909.6 / 826.4
Arkadaslar fikirlerinize ihtiyacım var.bugune kadar beta hcg gayet 2 katı yükseliş göstermişti.bugun adet günüm normalde.dun yaptırdığım hcg sonucu 909.6 di.bu sabah tekrar verdim 826.4 cıktı.agri sizi kanama lekelenme gibi bir durum yok çok şükür.dunki testi Acil de vermiştim bugunki poliklinikten verdim.ne yapacağımı şaşırdım sadece yatıyorum.aile hekimi bazen yukselmeyebiliyor olabilir ama düşüş devam ederse kimsayal olabilir beta hcg tekrarı gerek dedi.benim gibi bu durumu yaşayan var mi.

Evet bu sekilde olan cok fazla malesef.biraz daha bekleyin bakalim insallah kimyasal degildir ve degerleriniz tekrar normal bi sekilde yukselmeye baslar morelinizi yuksek tutun

Arkadaslar kimse benim yaşadığım durum ve ya benzerini yaşayan olmadı mi hop oturup hop kalkıyorum artık.yarina randevum var kadın doğuma ama beklemek çok zor.boyle olumsuz sonuçla

Arkadaslar kimse benim yaşadığım durum ve ya benzerini yaşayan olmadı mi hop oturup hop kalkıyorum artık.yarina randevum var kadın doğuma ama beklemek çok zor.boyle olumsuz sonuçla
Canım son durumun ne

Karmakarisik canim beta 2 gun önce 1131.3 tu bugün 1856.12 cikti. Doktor yüzde 64 artmış çok yavaş ilerliyor dedi.gebelik kesesi rahmin icinde kesinlikle dis gebelik degil dedi.kesen 2 gun öncesine göre büyümüş dedi.eeee kese büyüdü değer yüzde 64 arttı sorun ne anlamadım.ne sonlandirirlir nede devam eder diyemem ama bence bebeğine şans ver dedi hiçbirşey anlamadım moralim o kadar bozuk ki.internette araştırdım kimyasal gebelikte değer hızla düşer ve gebelik kesesi gorunmez diyor biriniz bi akil verin nolur ya.tukendim hic boyle hayal etmemistim.ozel muayenesi olan klinikte bi doktor ismi verdi birde o gorsun dedi gitmedim.kafam allak bullak

Kimyasal gebelik yasadim kan degeri bu kadar kesinlikle artmiyor ve kese gorunmuyor.. birde adet gununde 1veya 2 gun gecikme anca oluyor ve kanama ile dusuk oluyo kucuk bi et parcasi o kadar sende ya gelisiminden dolayi .. gec dollenmede olabilir yada sagliksiz gebelik son durumun ne acaba ?

Değerim yükseldi 5500 e cıktı.tekrar beta hcg bakmaya gerek yok dedi doktor.keseyi görmüştü zaten son gidişimde de bebek oluşmaya başlamış bayramdan sonra kalp atışları için geL dedi.sana katılıyorum kimyasalda kese görünmez başta doktorlar çok korkuttu ama sanırım atlattım kalp atışlarında duysam rahatlıcam.o dusen değer laboratuvar farkından dolayı dedi doktor.

Gozun aydin zamanla hepsini goruceksin kalp atisini, bebegi, testler yorucu olcak yeri gelecek onemli olan saglikla gelmesi ♡

Saol canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşabiliriz inşaallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…