Beta hcg farklı hastanelerde farklı sonuç

aytenssyasemn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
22
8
6
31
adet tarihim 2 gün geçti dün kan verdim 33.81 çoktu değerim bugün başka hastanede 29.95 çıktı ben bunu anlamadım yardımcı olur musunuz?

adet tarihim 2 gün geçti dün kan verdim 33.81 çoktu değerim bugün başka hastanede 29.95 çıktı ben bunu anlamadım yardımcı olur musunuz?
Merhaba canım. 2 günde bir belli oranda artması gerekiyor. Üzülerek söylüyorum yolunda olmayan birşeyler var . Kimyasal gebelik olabilir

Farklı laboratuvarlarda verdiğiniz için o şekilde çıkmıştır. Testlerinizi aynı yerde hatta aynı saatte yaparsanız daha doğru sonuç alırsınız laboratuvara göre değişiyor çünkü

Farklı laboratuvarlarda verdiğiniz için o şekilde çıkmıştır. Testlerinizi aynı yerde hatta aynı saatte yaparsanız daha doğru sonuç alırsınız laboratuvara göre değişiyor çünkü
Merhabalar . Ertesi gün verilen kanda değer düşük olmak yerine az da olsa yükselmiş olması gerekmez miydi? Sonuçta 2 günde bir ciddi bir artış olmasi bekleniyor değerde. Aynı gün başka yerlerde verilen kan olsa sizin gibi dusunebilirdim de ikinci değer sonraki gün yapılan kan testinin sonucuymus.

Aynı merkezde vermeye özen gösterin labaratuvar dan labaratuvara değişir diyorlar ama kimyasal gebelik olma olasılığı da var ama inşallah kimyasal değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…