Beta hcg fazla mı artmış

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.421
1.133
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Kızlar Perşembe günü gebelik olduğunu öğrendim değerim 318 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim 888 çıkmış. Fazla değil mi ? İki kat olması gerekmiyor mu? Doktora pazartesi gideceğim merak ettim belki yorumu olan vardır .

2 kat artması gerekmiyor en az %60 artış bekleniyor 2 gün için. Alt limit o yani. Ben de ilk öğrendiğimde 74 çıkmıştı 3 gün sonra 532 çıkınca bir şaşırmıştım ama doktorum çok güzel bi artış demişti :)

Kızlar Perşembe günü gebelik olduğunu öğrendim değerim 318 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim 888 çıkmış. Fazla değil mi ? İki kat olması gerekmiyor mu? Doktora pazartesi gideceğim merak ettim belki yorumu olan vardır .
Artışta sıkıntı olmaz, artmıyorsa endişe etmek lazım bence sizinki normal ☺️

2 günde bir tekrarlamaniz gerekiyor düzenli artışı takıp etmek için Allah gönlünüze göre versin

2 kat artması gerekmiyor en az %60 artış bekleniyor 2 gün için. Alt limit o yani. Ben de ilk öğrendiğimde 74 çıkmıştı 3 gün sonra 532 çıkınca bir şaşırmıştım ama doktorum çok güzel bi artış demişti :)
Ben de fazlasını görünce bi korktum da ☺️. ilk öğrendiğinde adetin kaçıncı günüydü peki ? Benim 29. Günuydu 318 olan

Back
X