Beta Hcg haftalık karşılamıyor mu ?

sedaoz11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
19
2
1
27
Arkadaşlar bir sorum olacak ben nisanin 19 adetimi farklı sekilde de olsa gördüm. 3 Mayıs'ta doktora gittim hamile kalmak istediğim için doktor folik asit verdi sadece 11inde ilk idrar testini yaptım baya belli olan silik çizgi çıktı 2 gün sonra tekrardan yaptım testi kaset testte yaptım adetime 4 gün kala tamamen pozitif oldu dün regl olmam gereken 2.gunde kan verdim 2000 çıktı bu yeni bir gebelik için biraz fazla bir değer değil mi ? Boş gebelik ya da dış gebelik olabilir mi ki ?

Yumurtanın ne zaman dollendigini bilmediğiniz için yüksek diyemezsiniz.Iki gün de bir en az %60 olmasına lazım beta hcg ye yorum yapabilmek için.Sonucta ilk önce silik cikmis ve sonraki günler koyulasmis.Bu da sürekli artış gösterdiğini anlatıyor.Belki ikiz gebelik bile olabilir.

Normal olanı bu sanırım benim ikinci gebeliğim bu ilkinde kalbi durmuştu düşük riski vardı bu değeri geç görmüştüm o yüzden bilemedim
Benim de ilk kaybımda ben de HCG değerinin yükselişini geç görmüştüm. Doktor bu gebeligimde HCG değeri bebeğin sağlığıyla ilgili bilgi veren ilk şeydir demişti yüksek olması iyidir

Benim de ilk kaybımda ben de HCG değerinin yükselişini geç görmüştüm. Doktor bu gebeligimde HCG değeri bebeğin sağlığıyla ilgili bilgi veren ilk şeydir demişti yüksek olması iyidir
Merhaba 2 ay önce bende düşük yaptm kürtaj oldum şuan tekrar gebeyim çok şükür reglim 4 gün geçmişti betam 745 çıktı doktor değerin gayet güzel bu gecıkmeye dedi ama çok korkyrm yine düşük olur diye.sizin ilk kaybınızdan sonra 2.si sağlıklı ilerledimi acaba

Benim 2. Gebeliğim kimyasal oldu ama değer çok düşüktü anlamadım. Bunda adette 1 gün önce 187 adetten 1 sonra 467 adetten 3 gün sonra 1300 2 gün sonra 4860 falan oldu 2 günde 2 katından fazla arttı doktorum sağlıklı bir gebeliğin ilk işaretidir dedi 5+4 de çok şükür kalp atışını bile gördük şimdide 11+4 deyim ama ilk günden beri doktorum pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen coraspin progesteron ve folik asit başlattı.

Sağlıkla kucağınıza alırsnz inşallah bende cuma keseyi görmeye gidicem inşallah görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…