Randevu aldım ama işte aklımı kurcalıyor2 gün sonra giderseniz keseyi görürsünüz
Benim adetimi 5 gün geçmişti 4316ydiRandevu aldım ama işte aklımı kurcalıyor
Normal olanı bu sanırımBenim adetimi 5 gün geçmişti 4316ydi
Benim de ilk kaybımda ben de HCG değerinin yükselişini geç görmüştüm. Doktor bu gebeligimde HCG değeri bebeğin sağlığıyla ilgili bilgi veren ilk şeydir demişti yüksek olması iyidirNormal olanı bu sanırımbenim ikinci gebeliğim bu ilkinde kalbi durmuştu düşük riski vardı bu değeri geç görmüştüm o yüzden bilemedim
Ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınBenim de ilk kaybımda ben de HCG değerinin yükselişini geç görmüştüm. Doktor bu gebeligimde HCG değeri bebeğin sağlığıyla ilgili bilgi veren ilk şeydir demişti yüksek olması iyidir
İnşallahYa çok teşekkür ederim içimi rahatlattıninşallah hep sağlıklı ilerler
Merhaba 2 ay önce bende düşük yaptm kürtaj oldum şuan tekrar gebeyim çok şükür reglim 4 gün geçmişti betam 745 çıktı doktor değerin gayet güzel bu gecıkmeye dedi ama çok korkyrm yine düşük olur diye.sizin ilk kaybınızdan sonra 2.si sağlıklı ilerledimi acabaBenim de ilk kaybımda ben de HCG değerinin yükselişini geç görmüştüm. Doktor bu gebeligimde HCG değeri bebeğin sağlığıyla ilgili bilgi veren ilk şeydir demişti yüksek olması iyidir
Benim 2. Gebeliğim kimyasal oldu ama değer çok düşüktü anlamadım. Bunda adette 1 gün önce 187 adetten 1 sonra 467 adetten 3 gün sonra 1300 2 gün sonra 4860 falan oldu 2 günde 2 katından fazla arttı doktorum sağlıklı bir gebeliğin ilk işaretidir dedi 5+4 de çok şükür kalp atışını bile gördük şimdide 11+4 deyim ama ilk günden beri doktorum pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen coraspin progesteron ve folik asit başlattı.Merhaba 2 ay önce bende düşük yaptm kürtaj oldum şuan tekrar gebeyim çok şükür reglim 4 gün geçmişti betam 745 çıktı doktor değerin gayet güzel bu gecıkmeye dedi ama çok korkyrm yine düşük olur diye.sizin ilk kaybınızdan sonra 2.si sağlıklı ilerledimi acaba
Sağlıkla kucağınıza alırsnz inşallah bende cuma keseyi görmeye gidicem inşallah görürümBenim 2. Gebeliğim kimyasal oldu ama değer çok düşüktü anlamadım. Bunda adette 1 gün önce 187 adetten 1 sonra 467 adetten 3 gün sonra 1300 2 gün sonra 4860 falan oldu 2 günde 2 katından fazla arttı doktorum sağlıklı bir gebeliğin ilk işaretidir dedi 5+4 de çok şükür kalp atışını bile gördük şimdide 11+4 deyim ama ilk günden beri doktorum pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen coraspin progesteron ve folik asit başlattı.
Amin hepimiz inşallahSağlıkla kucağınıza alırsnz inşallah bende cuma keseyi görmeye gidicem inşallah görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?