beta hcg hakkında bilgi lütfen

tugbamurat

bismillahirrahmanirrahım
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
1.524
6
116
İstanbul
a.s.a.s.merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum benim arkadaşım kanda beta hacg yaptırmış ve hamile deger 389.6 çıkmış ve dr 2 haftalıksın demiş bu deger kaç haftalık oluyo benden rica etti sormam için sizlere innernetteki degerlere göre baktık 4 haftalık çıkıyo dr 2 haftalık demiş acaba dr yanlışmı gördü sizin 4 haftalıken deger kaçtı kafası çok karışık 2 mi 4 mü sizlerden cevap bekliyoruz sevgileerrrr

Son düzenleme:
canım rosem arkadaşımızın 147 çıkmış yani 3 haftalık bu degere göre arkadaşının hamileli daha fazla olması gerekiyor dedigin gibi 4 haftalık olabilir

canım kaç haftalık olduğunu ancak ultrasonla tam olarak bilebilir dr çünkü b hcg değer aralığı çok geniş değeri 1500 lere gelince ki değer 2 günde 2 katına çıkar vajinal ultrasonda görülebilir o zaman tam olarak söyler size hayırlı olsun

hcg sonucu kac gün sonra kesin cıkıyor ben catlama ignesi yaptırdım adet gününmü beklıyemıyorum hcg yi nezaman yaptırıcam en bir hafta diyolar yardımcı olurmusunuz?

tuğbamurat herkesin farklı olabiliyor cnm,benim 4 haftalıkken 3000 di değerim ,o yüzden dr.unun söylediği doğrudur.

canım benim 574.13 çıkmıştı 3hafta 4 günlük demişti doktor

Ben son regli tarihimin üzerinden 24 gün geçtiğinde öğrenmiştim hamile olduğumu. hem herkes gibi 28 günde bir değil yaklaşık 30-33 gün arasında regli olurum. İlk test sonucumda hcg 29 çıkmıştı. Yani hamilelik dönemi henüz yeni başlamıştı. Kese bile yoktu. O yüzden reglinden 1 hafta öncede baktırsan çıkar...

canım,doktor sanırım arkadaşına döllenme gününü ilk gün baz alarak iki haftalık demiş.normalde yapılan hesaplamalar son adet tarihini ilk gün baz alıyor.ben kan testini ilk yaptırdığımda aldığım sonuç testin üstünde yazan referans değerlere göre 2 haftalıktı,doktoruma göre ise 4 haftalıktı.doğum tarihi filan hesaplanırken hep son adet tarihi baz alınıyor.allah rahat bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek versin...

yani ben pazr günü catlama ignesi oldum bu pazartesi hcg yaptırsam cıkarmı kızlar

ah canım kimse cevap vermedi mi sana? kıyamam,
şöyle tatlım aşılama yaptıran arkadaşlar aşılama tarihinden 12 gün sonra yaptırıyorlar
sen de çatlatma iğneni olduktan bir iki gün sonra saymaya başla 12. günde ya da 15.günde yaptır canımcım,

eğer ayın 2.sinde yaptırdıysan iğneni bence ayın 16-17 sinde yaptırmalısın, inşallah hamilesindir canım.

ah canım kimse cevap vermedi mi sana? kıyamam,
şöyle tatlım aşılama yaptıran arkadaşlar aşılama tarihinden 12 gün sonra yaptırıyorlar
sen de çatlatma iğneni olduktan bir iki gün sonra saymaya başla 12. günde ya da 15.günde yaptır canımcım,

eğer ayın 2.sinde yaptırdıysan iğneni bence ayın 16-17 sinde yaptırmalısın, inşallah hamilesindir canım.

sagol canım sabahtan beri cvp beklıyorum zaten normalde adet günüm 17 kasım ya beklıycem yada yaptıracam kan tahlılınikaydirigubbakcemile5:1rolleyes:

arkadaşlar başka jınekolojı dr a sorduk oda 4 haftalık dedi demekki 4 haftalık zaten referans agarlıgındada 4 5 hafta arası yazıyodu arkadaşımın dr yanlış okudu degeri heralde herkese teşşekürler

Back
X