beta hcg hakkında net bilgisi olan varmı acaba bu değer ilerde artabilirmi??

ELLVAN

Bir şehzade birde mucizenin annesiyim
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
299
89
318
kızlar adetime tam olarak 7 gün var ve ben dayanamayıp kan testi yaptırdım değerimde 0,17 çıktı yani negatifmiş ama kimileri belli olmadığını adet gününde yapılan testte pozitif çıktığını söylüyo normalde gebe olmayan bi bayanda kaç olur ki acaba beimkinin ilerki günlerde bu değerle artma ihtimali varmı yoksada kesinmidir?yada 1 hafta içinde değer nekadr arta bilirki?şimdiden tşk.:18::18:

ben biraz ilgiliyim bu konuyla.2 günde bir ikiye katlaması lazım değerlerin..eğer tutunma aşamasındaysa birden artabilir.ama kesin sonuç adet günü geçince alınıyor..

adet gününe daha bir hafta var eğer hamileysen zaten günün geçtiğinde testte belli olacaktır
çıkan değer çok düşük eğer yeniden yaptırdığındada öle cıkarsa sonradan pek yükselmiyo bekleyelim vs diyoruz ama
inş. dileğin biran önce gerçek olur

çok erken yaptırmışsın canım tabiki negatif çıkar
normalde gebe olmayanlarda 0-5 arası bi değer çıkar. hiç kafana takma bunu ve adet gününde yaptır daha bebek olsa bile tutunmamıştır, tutunacakki hcg salgılansın. tutunmasıda döllenmeden sonra 6-10 gün arası olur.

canım çok eken yaptırmışsın testi bende adetime 2 gün vardı yaptırdım ve sonuç 0.100 yani negatif umudunu yitime sakın

umudum yok aslılnda ama yinede bakalım olursa olur olmazsada kısmet ne yapalım

canım çok eken yaptırmışsın testi bende adetime 2 gün vardı yaptırdım ve sonuç 0.100 yani negatif umudunu yitime sakın

etrafımda şu sıralar okadar çok gebe arkadaşlar varki bende çok istemiştim ama hiç ümidim yok gebe kalmış olamam neyse zaten çin takvimine göre ocak,şubatve martta gebe kalırsam erkek olma ihtimalide yüksek bende kendimi onunla avutuyorum ama bahanesi o.

umarım dediğiniz gibi olur

peki bide kızlar şunu soracağım gebe kalan arkadaşlarımın çoğu şunu söylüyo hele bi tanesinin gebe kalması enteresan olmuş.Gebe kalmadan doktora gittiklerini muayene sonunda iltihaplanmamnın olup olmadığına göre fitil vermiş ve hemen arkasından gebe kalmışlar ayrıca bitanesinin söylediğide şu çukurova üniversitesinde kadın doğum uzmanlığı yapan bi doktorun tavsiyeside gebe kalmak istiyorsanız adetinize birkaç gün kala kasıklarınızda bi ağrı oluyo o günlerde birlikte olursanız rahim aşağı indiği için gebe kalma olasılığınız yükselir demiş aynı durumu adetten çıktığınız son damlaların geldiği gün birlikte olursanızda geçerli demiş ben çok şaşırdım gerçekten arkadaşım bu şekilde denemiş ve olmuş hatta oay bide adet olmuş hamile kaldığını anlamamış bile en sonunda bebek 2,5 aylık olunca mide bulantıları başlamış doktora görünmüş testte hamile olduğunu söylemiş çok şaşırmışlar

canım adetine bir kaç gün kala değil o adetinin ilk gününden sayıp 14. gün birlikte olursaan ihtimaller artıyoo bide böyle dene bakalım

canım adetine bir kaç gün kala değil o adetinin ilk gününden sayıp 14. gün birlikte olursaan ihtimaller artıyoo bide böyle dene bakalım

hayır hayır söylediğim gibi üzerine vurgulayarak sordum hatta ve internetten çok araştırdım bende heryerde sizin dediğiniz gibi okudum ona söyledim hatta onun eşi eczacı oda sizin dediğiniz gibi falan demiş ama doktorun söylediği yöntemle hamile kalmışlar:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…