Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihine göre hesaplaBeta hcg 1411 olduğunda gebelik kaç haftalık olmuş oluyor?
Hesaplamayı bilmiyorum birde beta ya göre hamilelik var dimi gitmedim çünkü hastaneyeSon adet tarihine göre hesapla
Son adet günün ne zamandiHesaplamayı bilmiyorum birde beta ya göre hamilelik var dimi gitmedim çünkü hastaneye
18 kasımSon adet günün ne zamandi
6 yada 7 haftalık oluyor18 kasım
İnşallah çok bekledik tam tedaviye başlasak mi diye konuşurken bu süpriz oldu bize rabbim isteyen herkese nasip etsin6 yada 7 haftalık oluyor![]()
Amin inşallahİnşallah çok bekledik tam tedaviye başlasak mi diye konuşurken bu süpriz oldu bize rabbim isteyen herkese nasip etsinve en önemlisi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım
Beta hcg göre gebelik var bu gebelik değerlerine göre kese oluşmuş olması lazimHesaplamayı bilmiyorum birde beta ya göre hamilelik var dimi gitmedim çünkü hastaneye
EvetAmin inşallahgününüz geciktigi zaman mı öğrenmiştiniz
Beta hcg göre gebelik var bu gebelik değerlerine göre kese oluşmuş olması lazim
inşallahBeta hcg göre gebelik var bu gebelik değerlerine göre kese oluşmuş olması lazim
Hayırlı olsun tahminen 5 haftalık oluyor şuan ultrasonda kese görülür ama kalp atışı için doktor 1 hafta sonra çağıracaktır.Beta hcg 1411 olduğunda gebelik kaç haftalık olmuş oluyor?
Evet cnm varHesaplamayı bilmiyorum birde beta ya göre hamilelik var dimi gitmedim çünkü hastaneye
Teste göre pozitif cnm hamilesinKızlar adetime 3 gün var kaset test yaptım sizce sonuç neEki Görüntüle 3183186
Sağlıklı, gebe olmayan premenopozal kadın yazıyor sonucta kafam çok karıştı ne demek istiyor.Beta hcg 1411 olduğunda gebelik kaç haftalık olmuş oluyor?
Sağlıklı, gebe olmayan premenopozal kadınlarda 1den küçük çıkar demek istiyoSağlıklı, gebe olmayan premenopozal kadın yazıyor sonucta kafam çok karıştı ne demek istiyor.
Teşekkür ederimSağlıklı, gebe olmayan premenopozal kadınlarda 1den küçük çıkar demek istiyo
Siz de 1 den büyük çıktığı için hamilesiniz