- 6 Kasım 2024
- 40
- 5
- 1
- 19
Merhaba Hanımlar. 6 Eylül son adet tarihimdi 12 Eylül’de kanamam bitti biter bitmez 2 günde bir ilişki yaşadım ve o sırada tabiki ovulasyon testi kullanıyordum 21 Eylül’Saat 6 da pik yakaladım 20,21,22 Eylülde gün aşırı ilişki yaşadım yumurtlamadan tam 4 gün sonra vajina akıntımın rengi çok tuhaflaştı sarımsı yeşilimsi bir şeydi tabi aklıma ilk mantar yada enfeksiyon geldi.ertesi gün kaşıntı yanma ve ağrı oldu cidden kaşıntıdan duramayacak haldeyim vajina dudakları hep şişmiş ve buruş buruş olmuş (kb yın) Geceleri uyutmayacak seviyeye gelmişti bugün hastaneye gittim kadın Altan bakma gereğinde bile bulunmadı ultrason ile karnıma baktıktan sonra rahim duvarında kalınlaşma var gebelik şüphen varmı diye sordu bende pik günlerimi degerlendirdiğimi söyledim.Benden kan vermemi istedi sonuç 2.0 çıktı yani negatif yarın sonuç için gittiğim vakit bana mantar için ilaç yazacakmış Beta için erken mi daha sizce çünkü 7 gün geçti sadece üzerinden (YARDIMM EDİN KIZLARIMMM HEM MANTAR HAKKINDA DAHA ÇABUK NASIL GEÇER DİYE HEMDE BETA İCİN ERKEN Mİ DAHA SİZCE )