Beta hcg hamile miyim?

zeliha_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
43
1
1
25
Merhaba 10 Kasım üstümde kıyafet varken sürtünme yoluyla ilişkim oldu normalde 18 Kasım regl olmam gerekiyordu ama 23 Kasım aldım ve baya sancılı bir adet geçirdim hastanelik oldum. Sonra bir gün mide bulantısı kusma ve baş dönmesiyle hastanelik oldum ama sadece bir gün oldu oda vertigo dendi. 22 Aralık beklediğim tarihte ikinci adetimi oldum. İlişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 tane test yaptım 3 üde negatif çıktı. Ama belirtim var gibi hissediyorum ve 4 Ocak ultrasonla bakıldı ama kese veya gebelik görünmüyor dedi. 5 Ocak beta hcg test yaptırdım <1.20 çıktı adetime 2 gün var sizce neden böyle belirtim varmış gibi hissediyorum?

Psikolojik hissediyorsun.

Karnım şiş gibi hissediyorum böyle belirtiler okudukça sanki yaşıyorum gibi hissediyorum

Üç kez kan testi verdim negatif çıkmıştı sonuçlarım 2 kez regl oldum ama üçüncü ay 8 gün gecikince tekrar test verdim <0.100 çıktı yani ilişkiden yaklaşınca 11 hafta sonra doktor da adet söktürücü olarak duphaston verdi konu hakkında bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…