beta hcg hamilemiyim :S

Asrindeniz123

asrın denizin annesiyim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
156
44
98
33
arkadaslar meraba adetim 2 gün gecti kan testi yaptım testi bugun aldım ve degerim 15.7 cıkı bugü baska dr a muayenede ultrasonda görünmedi gebe değilsin ama yinede test yap dedi bende gecen hafta yaptıgım için bugün aldım sonucu .dr hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi sizce noluyoooo :( istiyorum ben bebişimiii yarın tekrar kan tahlili yapacam yukselmişse bebek varmışş böyle olan varmı nolur yardmcı olun içim rahatlasın....

arkadaslar meraba adetim 2 gün gecti kan testi yaptım testi bugun aldım ve degerim 15.7 cıkı bugü baska dr a muayenede ultrasonda görünmedi gebe değilsin ama yinede test yap dedi bende gecen hafta yaptıgım için bugün aldım sonucu .dr hamilede olabilirsin olmayadabilirsin dedi sizce noluyoooo :KK43: istiyorum ben bebişimiii yarın tekrar kan tahlili yapacam yukselmişse bebek varmışş böyle olan varmı nolur yardmcı olun içim rahatlasın....
Canim öncelikle sakin ol. .değerin gebe olduğunu gösteriyor 5in üzerinde olunca hamilelik oluyor çünkü ve de bu değerle ultrasonda zaten göŕulmez ki hangi doktor bunu bilmez anlamadım ben..endişe etme bana göre hamilesin ama daha çok yeni belli ki geç döllenme olmuş 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla,tebrik ederim inşallah sağ salim bebişini kucağına almak nasip olur

Canım hamılesın ınsallah yukselmıstır degerın 5 ın ustu gebelık tahlılı tekrarla değer 1500 2000 olmadan gorunmez endıse etme lütfen güzel düşün

Canım hamılesın ınsallah yukselmıstır degerın 5 ın ustu gebelık tahlılı tekrarla değer 1500 2000 olmadan gorunmez endıse etme lütfen güzel düşün
gerçekten miii :) inşallah yükselirrr yarın yaptırcam test cok endişeliyim canım çok saol duan için yarın yazacagım sonucu :)

Canim öncelikle sakin ol. .değerin gebe olduğunu gösteriyor 5in üzerinde olunca hamilelik oluyor çünkü ve de bu değerle ultrasonda zaten göŕulmez ki hangi doktor bunu bilmez anlamadım ben..endişe etme bana göre hamilesin ama daha çok yeni belli ki geç döllenme olmuş 2 gün sonra kan tahlilini tekrarla,tebrik ederim inşallah sağ salim bebişini kucağına almak nasip olur
inşallah canım :) çok saol hayırlısı artık yarın yap dedi doktor yarın yazacagım sonucu cok saol :)

Evet gebelik ultrasonda deger 2000-3000 ken gosteriyor kendini vajinal usg de bile 4 hafta dan sonra gosteriyormuş. Degerin daha yeni gebeligi gosteriyor..
Insallah degerin yukselir :)

Hamilesin inşallah merak etme bende ilk ogrendigimde 12.64 du degerim 2 gunde bir ikiye katlamasi onemli olan yarin yaptir tahlili tekrar hersey yolundadir umarim haber verirsin bizede

Hamilesin inşallah merak etme bende ilk ogrendigimde 12.64 du degerim 2 gunde bir ikiye katlamasi onemli olan yarin yaptir tahlili tekrar hersey yolundadir umarim haber verirsin bizede
inşallah :) testi yaptım bugün yarın sonuc alacağımmm :) heyecan saskınlık düşünce hepsi karmakarışık

image.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X