Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün kala vermişsiniz gayet normal önemli olan artış oranı zaten.Merhaba,
Adetime 4 gün kala kan testi verdim. Değerim 38.93 çıktı. Bugun yine kan istedi doktorum. Heycanla bekliyorum ama bu değer çok düşük mü?
Gayet iyi ben 5 gün kala verdim 27.89 çıktı. Tekrarladım testi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok iyiMerhaba,
Adetime 4 gün kala kan testi verdim. Değerim 38.93 çıktı. Bugun yine kan istedi doktorum. Heycanla bekliyorum ama bu değer çok düşük mü?
Merhaba,
Adetime 4 gün kala kan testi verdim. Değerim 38.93 çıktı. Bugun yine kan istedi doktorum. Heycanla bekliyorum ama bu değer çok
Gayet iyi ben 5 gün kala verdim 27.89 çıktı. Tekrarladım testi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok iyi
28 temmuz adetime 5 gün kala benim de 38.3 çıkmıştı dün tekrar verdim 268 çıktı umarım ikimiz de hamileyizdir ve sağlıkla gelişirler :)Merhaba,
Amin inşallah canım bende dün verdim 168 idi28 temmuz adetime 5 gün kala benim de 38.3 çıkmıştı dün tekrar verdim 268 çıktı umarım ikimiz de hamileyizdir ve sağlıkla gelişirler :)
Canım çok iyi bir değer maşallahMerhaba,
Çooook teşekkürler bugün 98 çıktı şükürler olsun4 gün kala vermişsiniz gayet normal önemli olan artış oranı zaten.
Çooooookkkkkk sevinndimGayet iyi ben 5 gün kala verdim 27.89 çıktı. Tekrarladım testi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok iyi
Bugun 98 çıktı sonucum28 temmuz adetime 5 gün kala benim de 38.3 çıkmıştı dün tekrar verdim 268 çıktı umarım ikimiz de hamileyizdir ve sağlıkla gelişirler :)
AminnnnnnAmin inşallah canım bende dün verdim 168 idiinşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur
![]()
Çoooook amaaaa çoooookkk sevinndimmmmCanım çok iyi bir değer maşallahbende adet günü verdim 7.01 çıktı doktor bana negatif olabilir dedi eşimde umitlenme bu kadar dedi 2 gün sonra verdik 34 oldu sonra 358 sonra 1150 kere cikti maşallah 5 sene sonra mucizeme kavuştum
Ay hadi inşallah süreç içinde haberleşelimBugun 98 çıktı sonucuminşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz
![]()