Beta hcg hk

ossii88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
98
114
43
38
Merhaba,

Adetime 4 gün kala kan testi verdim. Değerim 38.93 çıktı. Bugun yine kan istedi doktorum. Heycanla bekliyorum ama bu değer çok düşük mü?

Merhaba,

Adetime 4 gün kala kan testi verdim. Değerim 38.93 çıktı. Bugun yine kan istedi doktorum. Heycanla bekliyorum ama bu değer çok düşük mü?
4 gün kala vermişsiniz gayet normal önemli olan artış oranı zaten.

Merhaba,

Gayet iyi ben 5 gün kala verdim 27.89 çıktı. Tekrarladım testi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok iyi

Merhaba,

Adetime 4 gün kala kan testi verdim. Değerim 38.93 çıktı. Bugun yine kan istedi doktorum. Heycanla bekliyorum ama bu değer çok
Gayet iyi ben 5 gün kala verdim 27.89 çıktı. Tekrarladım testi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok iyi
Merhaba,

28 temmuz adetime 5 gün kala benim de 38.3 çıkmıştı dün tekrar verdim 268 çıktı umarım ikimiz de hamileyizdir ve sağlıkla gelişirler :)

Merhaba,

Canım çok iyi bir değer maşallah ♥️ bende adet günü verdim 7.01 çıktı doktor bana negatif olabilir dedi eşimde umitlenme bu kadar dedi 2 gün sonra verdik 34 oldu sonra 358 sonra 1150 kere cikti maşallah 5 sene sonra mucizeme kavuştum

Canım çok iyi bir değer maşallah ♥️ bende adet günü verdim 7.01 çıktı doktor bana negatif olabilir dedi eşimde umitlenme bu kadar dedi 2 gün sonra verdik 34 oldu sonra 358 sonra 1150 kere cikti maşallah 5 sene sonra mucizeme kavuştum
Çoooook amaaaa çoooookkk sevinndimmmm 😍

Back
X