Gebeliğe Hazırlık BETA HCG hormonu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sinemerkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
33
7
86
39
Antalya
Merhaba hanımlar adete 4 gün kala beta hcg hormonum 0.21 çıktı yükselme şansı olabilirmi acaba? Doktorum adetin geçsin adet görmezsen tekrar bakarız dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı ?

Merhaba hanımlar adete 4 gün kala beta hcg hormonum 0.21 çıktı yükselme şansı olabilirmi acaba? Doktorum adetin geçsin adet görmezsen tekrar bakarız dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı ?
Ben yaşadım. Sonradan yükselebilir adet geçsin olmazsan 1 hafta sonra gel bakalım dedi doktor. Ama adet oldum günü gününe hemde.

Adet oldum kızlar ya (

Canim benim gecmis olsun. Ama sen sen ol adet gecikmesi olmadan tahlil yaptirma. Cunku ben 4 senedir cekiyoruk her ay umut ama en onemli belirti adet gecikmesi. Hatta 5 gun 1 hafta
ZTen bosa soylemiyorlar adet gecikmesinden 1 hafta sonra suphelenenin diye. Boylece kimse uzulmez. Ben cok yasadim o yuzden soyluyorum

Öyle canım ama benim 2 kürtajım var ne biliyim kan pıhtılaşmam var o yüzden erken öğrenme duygusu içinde oluyorum ama bu sefer eğer tutarsa dediğin gibi gecikmeyi bekleyeceğimiz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…