Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar adete 4 gün kala beta hcg hormonum 0.21 çıktı yükselme şansı olabilirmi acaba? Doktorum adetin geçsin adet görmezsen tekrar bakarız dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı ?
Merhaba hanımlar adete 4 gün kala beta hcg hormonum 0.21 çıktı yükselme şansı olabilirmi acaba? Doktorum adetin geçsin adet görmezsen tekrar bakarız dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı ?
Canim benim gecmis olsun. Ama sen sen ol adet gecikmesi olmadan tahlil yaptirma. Cunku ben 4 senedir cekiyoruk her ay umut ama en onemli belirti adet gecikmesi. Hatta 5 gun 1 hafta
ZTen bosa soylemiyorlar adet gecikmesinden 1 hafta sonra suphelenenin diye. Boylece kimse uzulmez. Ben cok yasadim o yuzden soyluyorum
Öyle canım ama benim 2 kürtajım var ne biliyim kan pıhtılaşmam var o yüzden erken öğrenme duygusu içinde oluyorum ama bu sefer eğer tutarsa dediğin gibi gecikmeyi bekleyeceğimiz ...