Beta hcg hormonu

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
32
Kusura bakmayın kızlar ben bugün aile hekimliğimden sonucumu aldım daha sonra doktora gittim beta hcg hormonu 1306 çıktı. Ancak kadın doğum doktoru bebeği göremiyorum dedi. Bu normal mi aranızda benim gibi aynı durumu yaşayanız var mı

Kese olusmamisdir doktorun bebeği giremiyrm demesi o dur tahminimce adetinizden ne kadar süre geçti HCG hormonunuz yüksek çünkü bir hafta daha kadar bekleyin tekrr ultrasona girin çünkü ortalama 8 haftalıkken bebeğin kalp atışları duyulur bazen 10 . Haftayı da bulabilir

Temmuz 31 de ilk adet başlangıcımdı Ağustos 5 te bitti ama doktor bebeği göremiyorum diyince moralim sıfır oldu

Daha çok erken biraz daha bekleyin ben 6000 değerle keseyi göremedim iki gün sonra gördük kese olmadan bebek görünmez ayrıca dr keseyi kastetmiştir

Erken daha biraz daha bekle hemen moralini bozma daha çok erken.

Canım moralini bozacak bir şey yok, bu değerle görünmez zaten. Benim 6500 küsurken kese görünmüştü, iki hafta sonrasında da kalp atışını duyduk

Bugün 1779 olmuş doktor 2 hafta sonra gel erken gebelik olabilir dedi. Bilemedim ya bir an göremedim diyince panikledim baya ağladım ilk gebelik olduğundan bir şey bilmiyorum. Çook teşekkür ederim canım

Adet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek ?

Eklentiler

• 20210902_094329.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 66
Hamilesin canım tebrikler2 günde bir test yaptır düzenli artış olup olmadığını takip et mutlaka

Şuan hamilesin canım. Testi tekrarla 2 gün sonra yakın saatlerde aynı yerde olmasına özen göster. Hayırlı olsun

Bugün 1779 olmuş doktor 2 hafta sonra gel erken gebelik olabilir dedi. Bilemedim ya bir an göremedim diyince panikledim baya ağladım ilk gebelik olduğundan bir şey bilmiyorum. Çook teşekkür ederim canım
Düzenli hormon artışın var cnm bak ne güzel daha güzel sonuclar alırsın ilk kalp atışını duyduğunda hepsini unutacaksın emin ol daha onunda uzun bir hamilelik serüvenin olacak stres yapma sağlıklı anne sağlıklı bebektir kendine iyi bak

Temmuz 31 de ilk adet başlangıcımdı Ağustos 5 te bitti ama doktor bebeği göremiyorum diyince moralim sıfır oldu
benim 4000 daha kese görülmüyor sakin olun. hemen görülmüyor kese. vajinal ultrasonla anca görünür maşallah hayırlı olsun

benim 4000 daha kese görülmüyor sakin olun. hemen görülmüyor kese. vajinal ultrasonla anca görünür maşallah hayırlı olsun

Bilmediğim için panikledim ama sizler böyle yazdıkça moralim düzeldi inşallah bekleyen herkese rabbim müjdeli haberi verir ve sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

Merhaba. Iki ay önce 11 haftalık bebegimin kalp atışı durdu, malesef kürtaj oldum. Adet gördüm. Yine hamileyim, beta hcg degerim 81, iki gun sonra 120 cikdi. Doktor dış gebelik dedi, çok korkuyorum. Iki gun sonra ultrasona giricem, yine kan tahlili yaptiricam. Ama bu bir haftada yemeden içmeden kesildim stressden, kendimi sucluyorum, neden bu kadar erken gebe kaldım, neden dinlenmedim, belki de bu yüzden (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…