• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg için sabır

birakinparlicam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhaba SAT 29 Kasım 7-11-13 Aralık korunmasız iliski. Beta hcg testi ne zaman yaptırmam gerek. BAT 26 Aralık bir şey kalmadı ama çok sabırsızım adet gecikmesini bekleyenler nasıl sabrediyor ☹️

Merhaba SAT 29 Kasım 7-11-13 Aralık korunmasız iliski. Beta hcg testi ne zaman yaptırmam gerek. BAT 26 Aralık bir şey kalmadı ama çok sabırsızım adet gecikmesini bekleyenler nasıl sabrediyor ☹️
Çok haklısın bende sabredemeyip 3 aydır en az 10 tane gebelik testi yaptım malesef sonuç negatif 😕 doğrusu adet gecikmesini beklemek ama çok zor sabretmek 🎊 inşallah gelir bebeklerrr

benim reglden 4 gün önce idrar pozitifti. ilişkiden tam 16 gün sonra da kan verdim ve 306 çıktı. ama doktorumun söylediğine göre o ay ben erken yumurtlamışım, bu yüzden erken öğrenebildim

benim reglden 4 gün önce idrar pozitifti. ilişkiden tam 16 gün sonra da kan verdim ve 306 çıktı. ama doktorumun söylediğine göre o ay ben erken yumurtlamışım, bu yüzden erken öğrenebildim
Her şeyiyle çok değişken demek ki. Düşük sayı da olsa öğrensem rahatlayacağım aslında. Sonrası beklemek daha kolay geliyor.

hiç öyle düsünme. sonradan da artacak mı stresi başlıyor. ikinci gebeliğim su an ve hiç kan vs vermedim. gecikmenin 7.gününde direkt muayenede keseyi gördük
Her şeyiyle çok değişken demek ki. Düşük sayı da olsa öğrensem rahatlayacağım aslında. Sonrası beklemek daha kolay geliyor.

Back
X