Beta hcg ile alakalı..

Hawky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
1.232
1.405
83
Arkadaşlar hcg değerim 2700 çıktı 4 hafta 5 gün için daha doktora gitmedim, 4 gün sonra yine kan vereceğim. Çok araştırdım ama her yerde başka şey yazıyor kendinden tecrübeli olan arkadaşlara sormak istiyorum. Bu süre için bu değer iyi midir. Düşük yaptığımda aynı dönemler değerim 480 falandı bu sefer yüksek gibi geldi ama eminde olamıyorum..

Degeriniz guzel, doktora gidip kese var mi diye baktirabilirsiniz. Ondan sonra yolk olusur ve kalp sesi var mi bakilir. Bekle diyenler de olabilir ama ben adet gecikmesknden 1 hafta sonra kontrole gitmistim.

Degeriniz guzel, doktora gidip kese var mi diye baktirabilirsiniz. Ondan sonra yolk olusur ve kalp sesi var mi bakilir. Bekle diyenler de olabilir ama ben adet gecikmesknden 1 hafta sonra kontrole gitmistim.
Sağ olun teşekkürler. Daha önce doktorum hiçbir müdahalede bulunmamıştı testleride 8. Hafta yapacağız değerlere bakacağız demişti tamamen beklemekle geçiyor zaten diye bende kalp atışını duyalm gidince hiç olmazsa istiyorum o yüzden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…