BETA HCG İLE İLGİLİ??

Yaaa cok sevindim canm darisi basima benm adetime 4 gun kala 12.8 di 2 gun kala 18.2 idi smdi adetim gecikti 3 gun daha kan vermedim cnku doktor ultrasnla bakti kesn bisey demedi adette olablran dedi ama 1 hafta icinde adet olmazsan gel ozaman bakariz dedi

Yaaa cok sevindim canm darisi basima benm adetime 4 gun kala 12.8 di 2 gun kala 18.2 idi smdi adetim gecikti 3 gun daha kan vermedim cnku doktor ultrasnla bakti kesn bisey demedi adette olablran dedi ama 1 hafta icinde adet olmazsan gel ozaman bakariz dedi
Sen bana inan daha olmazsın adet falan inşallah tabi Allah büyük 🥰🥰 çok küçük zaten daha

Regly e 8 gün kala çok belirti olmaz psikolojiktir. testlerimizi adet gününde yapmaya çalışın öncesinde yapmak sizi yıpratır. Hepimiz o yollardan geçtik. Bu işte en önemlisi rahat olmak
Kesinlikle haklısınız bunu tecrübe edindim artık 😊

Umutlandırmak istemem ama ben de adetime 8 gün kala kusma ve baş dönmesiyle acile gittim doktorda gebelikten şüphelenip kan ve idrar yaptı bthcg 0.1 çıktı yani en düşük değer. Enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi iki tane kullandım içim bi kötü oldu hissettim galiba ve bıraktım test aldım ip ince bi çizgi zor görünüyor sonra her gün tekrarladım git gide koyulaştı dün dayanamadım kan verdim adetime 3 gün kala ve 41 çıktı yani hamileyim 🥰 ilaçları içtiğim için çok pişmanım günün yaklaşmadan antibiyotik verdiyse içme derim
Merhaba, bende beta sıfır çıkıp hamile olanlar var mı diye araştırma yaparken günler sonra karşıma sizin bu mesajınız çıktı 🙃 bende 3 gün önce sağ kasığımda ağrı şikayetiyle gittim doktor az enfeksiyon var dedı ve ilaç yazdı. Sonrasında gebelık düşünüp düşünmediğimi sordu en olur ne olmaz kan testi ve sonuca göre ilaçları kullanırsın dedi. Sonuç 0.30 çıktı tabi üzüldüm çok ama yumurtlamamda daha yeni olmuştu. Oyüzden ne olur ne olmaz diye ilaçları da kullanamıyorum. Sizin mesajınızda bana Ümit oldu, ya da ben bir Ümit arıyordum kendime 😂 umarım bu ay güzel haberler alırım 🙏🏼🙏🏼

Merhaba, bende beta sıfır çıkıp hamile olanlar var mı diye araştırma yaparken günler sonra karşıma sizin bu mesajınız çıktı 🙃 bende 3 gün önce sağ kasığımda ağrı şikayetiyle gittim doktor az enfeksiyon var dedı ve ilaç yazdı. Sonrasında gebelık düşünüp düşünmediğimi sordu en olur ne olmaz kan testi ve sonuca göre ilaçları kullanırsın dedi. Sonuç 0.30 çıktı tabi üzüldüm çok ama yumurtlamamda daha yeni olmuştu. Oyüzden ne olur ne olmaz diye ilaçları da kullanamıyorum. Sizin mesajınızda bana Ümit oldu, ya da ben bir Ümit arıyordum kendime 😂 umarım bu ay güzel haberler alırım 🙏🏼🙏🏼
İnşallah güzel haberler alırsınız❤️ Çok bir şeyiniz yoksa ilaçları kullanmayın ben bi yan etkisini bebeğe bir zararını görmedim çok şükür🙏🏻 Ama yine de kullanmamak en iyisi bence. Hakkınızda hayırlısı olsun 🥰

İnşallah güzel haberler alırsınız❤️ Çok bir şeyiniz yoksa ilaçları kullanmayın ben bi yan etkisini bebeğe bir zararını görmedim çok şükür🙏🏻 Ama yine de kullanmamak en iyisi bence. Hakkınızda hayırlısı olsun 🥰
Aminnn inşallah sabırsızlıkla bekliyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ☺️🙏🏼 Allah hayırlısıyla sağ Salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etşin inşallah ❤️ Darısı ben ve tüm bebek haberi bekleyenlere 🥰

Back
X