- 14 Eylül 2020
- 153
- 74
- 48
- Konu Sahibi Goncagul123
Selam kızlar beta hcg kaç iken karında ultrasonla kese gözükür?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
As canım vajinal ultrasonla kesenin görülebilmesi için 2000 ve üzeri olması gerekiyor, karından ultrasonda ise 5000 ve üzeri.Selam kızlar beta hcg kaç iken karında ultrasonla kese gözükür?
Doktor cuma cagirdi hesaplamama göre cuma 5000 oluyo benim kontrol surecim persembe son bilmiyorum ne yapsamAs canım vajinal ultrasonla kesenin görülebilmesi için 2000 ve üzeri olması gerekiyor, karından ultrasonda ise 5000 ve üzeri.
Merak ta ediyorumDoktor cuma cagirdi hesaplamama göre cuma 5000 oluyo benim kontrol surecim persembe son bilmiyorum ne yapsam
1 günden bir şey olmaz görünür merak etmeyinDoktor cuma cagirdi hesaplamama göre cuma 5000 oluyo benim kontrol surecim persembe son bilmiyorum ne yapsam
1600le vajinal gorduk keseyi. Karindan gorunmesi sanirim bi kac gun sonrasinda olurdu. Ama sunu biliyorum herkeste ayni degerde karindan gorunmuyormus yag kas dokusu vs bunda oldukca etkiliymis. Zayiflarda daha erken gorunebiliyorSelam kızlar beta hcg kaç iken karında ultrasonla kese gözükür?
Perşembe günü git sen bence bebişini gör için rahat etsin annesiMerak ta ediyorum
Canım vajinal düşüge sebep oluyo diyolar ama o yuzden korkuyorumPerşembe günü git sen bence bebişini gör için rahat etsin annesiVajinal bakar olmadı
Hiç alakası yok oraya kadar gitmiyo bile alet. 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı benim rahat ol. 1500 üstü vajinal 3 bin üstü karından görünür kilon yoksa karından kolay görünürCanım vajinal düşüge sebep oluyo diyolar ama o yuzden korkuyorum
Hayır canım ben 17 haftalık hamileyim üçüzlere hamile kalmıştım ve 2 günde bir vajinal ultrasona girdim sorun olmadıCanım vajinal düşüge sebep oluyo diyolar ama o yuzden korkuyorum
Kilom yok canımHiç alakası yok oraya kadar gitmiyo bile alet. 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı benim rahat ol. 1500 üstü vajinal 3 bin üstü karından görünür kilon yoksa karından kolay görünür
Görünür o zaman rahatça merak etme :)Kilom yok canım
Profesor bana vajinal bakiyodu dusuge sebep olsa koca doktor bunu bilir herhalde. Lutfen insanlara kulaklarinizi tikayin. Doktorlar nasil olduysa vajinalin dusugu tetikledigini bilmiyor ama bizim insanimiz bundan emin. Gebelikte illaki vajinal muayene olur tek amaci herseyin daha net gorunmesidirCanım vajinal düşüge sebep oluyo diyolar ama o yuzden korkuyorum