Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba. Hamile olmayı hiç beklemiyordum. Pazar adet olmam gerekiyordu olmayınca bugün test yaptım pozitif çıktı. Kan verdim o da 280 çıktı. Normal seviyede mi acaba. Boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin nasıldı hatırlıyor musunuz
Kızlar merhaba. Hamile olmayı hiç beklemiyordum. Pazar adet olmam gerekiyordu olmayınca bugün test yaptım pozitif çıktı. Kan verdim o da 280 çıktı. Normal seviyede mi acaba. Boş gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin nasıldı hatırlıyor musunuz
Dur daha bismillah Bi kere daha beta verirsin 500 560 gibi çıkarsa tamamdır. Sonra gelsin yeni beklemeler. Bunlar daha ne ki kesesi kalbi bebeği göreyim cinsiyeti bileyim derken 9 ayımız Küçük Emrahın burda çiçekler açmıyor geçmiyor günler geçmiyor şarkısı gibi oluyor