Beta hcg kac olmali?

Bzykt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
81
30
3
31
Merhabalar 2 yada 3 haftalık hamileyim beta Hcg 58 cıktı iyi mi sizce? Doktor 2 gün sonra gel bakalım dedi keseyi görelim dedi. 2 haftalikta kaç olması lazım acaba

Artış sağlıklkı olup olmadığını gösterir .. geç döllenme olur erken olur etkilenir falan

Mesela güzel sağlıklı bu şekilde artması için neler yapabilirim
O senin elinde olan birşey değil bebeğnin sağlıklı olup olmayışıyla alakalı. O da genelde döllenen ymurtanın kalitesiyle alakalı.

Mesela güzel sağlıklı bu şekilde artması için neler yapabilirim

Bende yeni hamileyim canım bende 2 günde bir test yaptırıyorum benim ilk testim 24.01 di 2 gün sonra yani bugun yaptırdım 71.96 çıktı 3 Katı olmuş mesela sanırım iki üç arkadaşımla konuştum dinlenmek daha çok arttiriyomus dinlendiği sürece bebek rahime daha kolay yerleşiyormus dediler ne kadar doğru bilemem tabi

Bende yeni hamileyim canım bende 2 günde bir test yaptırıyorum benim ilk testim 24.01 di 2 gün sonra yani bugun yaptırdım 71.96 çıktı 3 Katı olmuş mesela sanırım iki üç arkadaşımla konuştum dinlenmek daha çok arttiriyomus dinlendiği sürece bebek rahime daha kolay yerleşiyormus dediler ne kadar doğru bilemem tabi
Evet doğru umarım hepimiz için en güzellerien hayırlı olanları olur🤲😍😍

deger 58 ken iki gun sonra kese gorunmezki bence gidipte keseyi goremezsen korkma cunku imkani yok gorunmez kesenin gorunmesi icin bi hafta lazim.

deger 58 ken iki gun sonra kese gorunmezki bence gidipte keseyi goremezsen korkma cunku imkani yok gorunmez kesenin gorunmesi icin bi hafta lazim.
Ama doktor gelin demişti tabii çıkmazsa korkarim. O zaman sadece kan verip değerlere bakayim

Ama doktor gelin demişti tabii çıkmazsa korkarim. O zaman sadece kan verip değerlere bakayim
deger 3000 olmayinca en az o keseyi nasil gorecekmis acaba 🤔bosuna kendizi stres sokmayin kese gormeylede is bitmiyo 6 7 haftalik olumca kalp atisi duyuluyor ozmn kesin hamileyim diyebiliyor insan

Kese vajinal 1500 karindan 3000 lerde gozukur. Bencede sadece artisa baktir kan testiyle doktora gidipte Bosubosuna ultrasona girme gorunmez cunku

Merhabalar 2 yada 3 haftalık hamileyim beta Hcg 58 cıktı iyi mi sizce? Doktor 2 gün sonra gel bakalım dedi keseyi görelim dedi. 2 haftalikta kaç olması lazım acaba
Tatlim hayırli olsun belirtilerin varmi nelerdi yazabilirmisin benimde en son reglm 19 temmuzdu bugün 24 agustos halen olmadim test yapmayada korkuyorum hep negatifi gordugum icin bu zamana kadar belirtin varmi yazarsan sevinirim

Tatlim hayırli olsun belirtilerin varmi nelerdi yazabilirmisin benimde en son reglm 19 temmuzdu bugün 24 agustos halen olmadim test yapmayada korkuyorum hep negatifi gordugum icin bu zamana kadar belirtin varmi yazarsan sevinirim
Adetime 10 gün varken başladım benim önce göz kararması artma akıntı bacak ağrısı miğde bulantısı özellikle ağzımda sanki peynir kokusu halsizlik ve uyku hali bunların hepsini yaşadım 🤗🧿

Back
X