Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cuma yaptırdım pazartesi gel dediKaç olduğu değil kaç arttığı önemli 2 günde bir kan verip baksaydınız yada doktorunuzu dinleyip bekleyin
Mesela güzel sağlıklı bu şekilde artması için neler yapabilirimArtış sağlıklkı olup olmadığını gösterir .. geç döllenme olur erken olur etkilenir falan
İnşallah artış güzel olur bebegin seninledir hayırlı olsun şimdiden darısı başımaAynen cuma yaptırdım pazartesi gel dedi
O senin elinde olan birşey değil bebeğnin sağlıklı olup olmayışıyla alakalı. O da genelde döllenen ymurtanın kalitesiyle alakalı.Mesela güzel sağlıklı bu şekilde artması için neler yapabilirim
O senin elinde olan birşey değil bebeğnin sağlıklı olup olmayışıyla alakalı. O da genelde döllenen ymurtanın kalitesiyle alakalı.
[/QUOT
Anladım teşekkür ederimO senin elinde olan birşey değil bebeğnin sağlıklı olup olmayışıyla alakalı. O da genelde döllenen ymurtanın kalitesiyle alakalı.
Mesela güzel sağlıklı bu şekilde artması için neler yapabilirim
Evet doğru umarım hepimiz için en güzellerien hayırlı olanları olurBende yeni hamileyim canım bende 2 günde bir test yaptırıyorum benim ilk testim 24.01 di 2 gün sonra yani bugun yaptırdım 71.96 çıktı 3 Katı olmuş mesela sanırım iki üç arkadaşımla konuştum dinlenmek daha çok arttiriyomus dinlendiği sürece bebek rahime daha kolay yerleşiyormus dediler ne kadar doğru bilemem tabi
Ama doktor gelin demişti tabii çıkmazsa korkarim. O zaman sadece kan verip değerlere bakayimdeger 58 ken iki gun sonra kese gorunmezki bence gidipte keseyi goremezsen korkma cunku imkani yok gorunmez kesenin gorunmesi icin bi hafta lazim.
deger 3000 olmayinca en az o keseyi nasil gorecekmis acabaAma doktor gelin demişti tabii çıkmazsa korkarim. O zaman sadece kan verip değerlere bakayim
Tatlim hayırli olsun belirtilerin varmi nelerdi yazabilirmisin benimde en son reglm 19 temmuzdu bugün 24 agustos halen olmadim test yapmayada korkuyorum hep negatifi gordugum icin bu zamana kadar belirtin varmi yazarsan sevinirimMerhabalar 2 yada 3 haftalık hamileyim beta Hcg 58 cıktı iyi mi sizce? Doktor 2 gün sonra gel bakalım dedi keseyi görelim dedi. 2 haftalikta kaç olması lazım acaba
Evet doğru umarım hepimiz için en güzellerien hayırlı olanları olur![]()
Adetime 10 gün varken başladım benim önce göz kararması artma akıntı bacak ağrısı miğde bulantısı özellikle ağzımda sanki peynir kokusu halsizlik ve uyku hali bunların hepsini yaşadımTatlim hayırli olsun belirtilerin varmi nelerdi yazabilirmisin benimde en son reglm 19 temmuzdu bugün 24 agustos halen olmadim test yapmayada korkuyorum hep negatifi gordugum icin bu zamana kadar belirtin varmi yazarsan sevinirim
Öyle yapayım hem yokmuş diye üzülüp stres yapmiyim teşekkür kızlarKese vajinal 1500 karindan 3000 lerde gozukur. Bencede sadece artisa baktir kan testiyle doktora gidipte Bosubosuna ultrasona girme gorunmez cunku